Luke i julekalender som viser 3.advent. Rød bakgrunn med julegodteri og julekule med teksten god jul.

Bli med på vår adventskalender ​og vinn flotte premier

Velkommen til luke 3 i årets adventskalender fra Thon Eiendom. Svar på spørsmålet under og bli med i trekningen om flotte premier hver søndag i advent.

UKENS PREMIE Vinn hotellweekend fra Thon Hotels

I ukens luke kan du vinne et gavekort på hotellweekend for to personer fra Thon Hotels. 

– Ta et avbrekk fra hverdagen og nyt hotellivet.

Hva er viktigst for deg å kunne påvirke i tilvalgsprosessen?

Visste du at... Dersom du kjøper bolig i en tidlig fase av prosjektet har du anledning til å gjøre tilvalg. Det vil si at du selv kan være med å bestemme hvordan enkelte ting i din leilighet skal se ut!

 

Informasjonen du sender inn i dette skjemaet vil kun bli brukt for å kontakte deg i forbindelse med vår adventskalender og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Konkurransevilkår: Du må være 18 år eller eldre for å delta i adventskalenderen. Vi vil trekke 1 heldig vinner per adventsluke, totalt 4 vinnere. Vinneren trekkes tilfeldig blant de påmeldte hver påfølgende fredag i desember. Vinnerne blir kontaktet per telefon eller e-post innen 14 dager. Det er gratis å delta.

Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til privatvisning.

Book visning online