Luke i julekalender som viser 4. advent. Rød bakgrunn med julegodteri og julekule med teksten god jul.

Bli med på adventskalender og vinn flotte premier​

Velkommen til den siste luken i årets adventskalender fra Thon Eiendom. Svar på spørsmålet under og bli med i trekningen om flotte premier hver søndag i advent. – Lykke til i dagens luke og ha en riktig god jul!

UKENS PREMIE Vinn gavekort og hotellfrokost

I ukens luke har vi gjemt to spennende gavekort!

Et gavekort til verdi 500 kr fra dittgavekort.no 
Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på ca. 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels. 

Og et gavekort på prisvinnende hotellfrokost for to personer fra Thon Hotels.

Hvor fikk du først vite om Thon Eiendoms boligprosjekter?

 

Informasjonen du sender inn i dette skjemaet vil kun bli brukt for å kontakte deg i forbindelse med vår adventskalender og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Konkurransevilkår: Du må være 18 år eller eldre for å delta i adventskalenderen. Vi vil trekke 1 heldig vinner per adventsluke, totalt 4 vinnere. Vinneren trekkes tilfeldig blant de påmeldte hver påfølgende fredag i desember. Vinnerne blir kontaktet per telefon eller e-post innen 14 dager. Det er gratis å delta.

Finn din drømmebolig

Thon Eiendom har lang erfaring som eiendomsutvikler og tilbyr flere spennende boligprosjekter. For din trygghet har vi valgt å være med i hele boligreisen fra planlegging av store boligprosjekt til du står med nøkkel i hånden. 

Se alle våre boligprosjekter