Drøbak Lehmanns Brygge

Eksklusive fjordleiligheter på bryggekanten i Drøbak

Lehmanns Brygge består av 14 eksklusive og innflytningsklare leiligheter på bryggekanten i Drøbak. Boligrosjektet består av to bygg over tre etasjer med syv leiligheter i hvert bygg. 

– Kun 2 leiligheter igjen. Leilighetene ligger vestvendt og har lys- og solforhold i en egen klasse. Nyt den vakre utsikten utover Oslofjorden fra din egen terrasse. Les mer om leilighetene nedenfor.

Visning

Ta gjerne kontakt med oss for privat visning.

Seksjon 3: B1-103 3-roms leilighet

Flott, gjennomgående 3-roms hjørneleilighet på 100 m² med to bad. Vestvendt terrasse på 11 m². Her bor du fantastisk med vakker utsikt over Oslofjorden. 

Leiligheten er innflyttingsklar og har fleksibel overtakelse. Leiligheten selges til fast pris og har lave omkostninger.

Seksjon 8: B2-101 4-roms leilighet

Smakfull 4-roms hjørneleilighet på 118 m² med 2 bad. Leiligheten er gjennomgående og har vestvendt terrasse på 11 m². Her bor du med flotte solforhold og vakker fjordutsikt.

Leiligheten er innflyttingsklar og har fleksibel overtakelse. Leiligheten selges til fast pris og har lave omkostninger.

Ta kontakt med oss

De eksklusive leilighetene på Lehmanns Brygge leveres med bølgeskvulp, måkeskrik, frisk sjøluft og lys- og solforhold i en helt egen klasse.
1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Se film fra Lehmanns Brygge:

Nærmiljøet

  • 0,2 km
  • 0,7 km
  • 0,8 km
  • 3,2 km
  • 3,1 km
  • 42,5 km

Det er god offentlig kommunikasjon med buss mellom Drøbak og Oslo. Pendlerbussene tar ca. 45 minutter til Oslo sentrum, og det går rutebusser med jevnlige avganger gjennom hele dagen. I tillegg går det nattbusser i helgene.

Fantastisk nærområde

Lehmanns Brygge ligger helt inntil vannkanten i idylliske omgivelser i Drøbak. Her bor du med orkesterplass til livet på Oslofjorden.

Drøbak er en sjarmerende perle med nydelig beliggenhet på Oslofjordens solside. Her har du kort vei til blant annet båthavn, badesteder, smale gater med små butikker, kafeer, spisesteder, gallerier, museer og akvarium.

Nytt prosjekt Lervik - nye fritidshus

Skjærgårdsidyll ved svenskekysten nær Strömstad. Nøkkelferdige fritidshus av god kvalitet.

Les mer om Lervik