Drøbak Lehmanns Brygge

Eksklusive fjordleiligheter i Drøbak. Lehmanns Brygge ligger helt inntil vannkanten i idylliske omgivelser. Her bor du fantastisk med vakker utsikt over Oslofjorden.

 

De eksklusive leilighetene på Lehmanns Brygge leveres med bølgeskvulp, måkeskrik, frisk sjøluft og lys- og solforhold i en helt egen klasse.
1 / 3
Lehmanns Brygge ligger helt inntil vannkanten i idylliske omgivelser i Drøbak. Her bor du med orkesterplass til livet på Oslofjorden.
2 / 3
Drøbak er en sjarmerende perle med nydelig beliggenhet på Oslofjordens solside. er har du kort vei til blant annet båthavn, badesteder, smale gater med små butikker, kafeer, spisesteder, gallerier, museer og akvarium.
3 / 3

Fantastisk nærområde

Lehmanns Brygge ligger helt inntil vannkanten i idylliske omgivelser i Drøbak. Her bor du med orkesterplass til livet på Oslofjorden.

Drøbak er en sjarmerende perle med nydelig beliggenhet på Oslofjordens solside. Her har du kort vei til blant annet båthavn, badesteder, smale gater med små butikker, kafeer, spisesteder, gallerier, museer og akvarium.

Den smale passasjen i Drøbaksundet byr på et yrende båtliv, og små og store passasjer- og cruiseskip kan oppleves på nært hold på vei inn eller ut fjorden. For den som foretrekker å nyte friluftslivet på land, kan Drøbak sommer som vinter by på flotte turområder i tillegg til ridesenter og en fantastisk 18-hulls golfbane.

En stemningsfilm fra idylliske Drøbak.

Kontaktpersoner for Lehmanns Brygge

Nærmiljøet

  • 0,2 km
  • 0,7 km
  • 0,8 km
  • 2,9 km
  • 3,2 km
  • 3,1 km
  • 40,8 km

Det er god offentlig kommunikasjon med buss mellom Drøbak og Oslo. Pendlerbussene tar ca. 45 minutter til Oslo sentrum, og det går rutebusser med jevnlige avganger gjennom hele dagen. I tillegg går det nattbusser i helgene.