Drøbak Lehmanns Brygge

Eksklusiv fjordleilighet på bryggekanten i Drøbak

Lehmanns Brygge består av 14 eksklusive fjordleiligheter på bryggekanten i Drøbak. Boligprosjektet består av to bygg over tre etasjer med syv leiligheter i hvert bygg. 

– Kun 1 leilighet igjen.

Visning

Kontakt oss gjerne for å avtale privat visning.

Lehmannsbrygga 9 3-roms leilighet

Flott, gjennomgående 3-roms hjørneleilighet på 100 m² med to bad. Vestvendt terrasse på 11 m². Her bor du fantastisk med vakker utsikt over Oslofjorden. 

Leiligheten er innflyttingsklar og har fleksibel overtakelse. Leiligheten selges til fast pris og har lave omkostninger.

De eksklusive leilighetene på Lehmanns Brygge leveres med bølgeskvulp, måkeskrik, frisk sjøluft og lys- og solforhold i en helt egen klasse.
1 / 8
Dette er plasseringen til den siste ledige leiligheten.
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Kontakt oss gjerne for å avtale en privat visning.

Se film fra Lehmanns Brygge:

Nærmiljøet

  • 0,2 km
  • 0,7 km
  • 0,8 km
  • 2,9 km
  • 3,2 km
  • 3,1 km
  • 40,8 km

Det er god offentlig kommunikasjon med buss mellom Drøbak og Oslo. Pendlerbussene tar ca. 45 minutter til Oslo sentrum, og det går rutebusser med jevnlige avganger gjennom hele dagen. I tillegg går det nattbusser i helgene.

Fantastisk nærområde

Lehmanns Brygge ligger helt inntil vannkanten i idylliske omgivelser i Drøbak. Her bor du med orkesterplass til livet på Oslofjorden.

Drøbak er en sjarmerende perle med nydelig beliggenhet på Oslofjordens solside. Her har du kort vei til blant annet båthavn, badesteder, smale gater med små butikker, kafeer, spisesteder, gallerier, museer og akvarium.

Den smale passasjen i Drøbaksundet byr på et yrende båtliv, og små og store passasjer- og cruiseskip kan oppleves på nært hold på vei inn eller ut fjorden. For den som foretrekker å nyte friluftslivet på land, kan Drøbak sommer som vinter by på flotte turområder i tillegg til ridesenter og en fantastisk 18-hulls golfbane.

Nytt prosjekt Lervik - nye fritidshus

Skjærgårdsidyll ved svenskekysten nær Strömstad. Nøkkelferdige fritidshus av god kvalitet.

Les mer om Lervik