Skårerløkka

– Bo midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i fantastisk utvikling, og stadig flere får øynene opp for den voksende kommunen. Skårerløkka ligger midt i det som betegnes som «nye Lørenskog sentrum», rett ved Triaden kjøpesenter. Beboere i Skårerløkka vil få et flott parkdekke rett utenfor døren med aktivitetsplasser, gangveier, luftige torg og flere sosiale møteplasser. Og det beste av alt er at hele parkområdet blir helt bilfritt. Nye Triaden kjøpesenter vil også stå helt ferdig i 2023.

Leilighetene på Skårerløkka er en del av et stort og ambisiøst byutviklingsprosjekt hvor man har tenkt helt nytt. Noe av det som gjør Lørenskog til et attraktivt sted å bo, er nærheten til marka og alle turområdene - og det kun 20 minutter fra Oslo. – Bor du i Lørenskog har alt du trenger rett i nærheten.

NYHET Skårerløkka PREMIUM

Vi presenterer salgstrinn 2 på Skårerløkka med vårt nye PREMIUM konsept. Høy standard, unik felles takterrasse, gjesteleilighet og selskapslokale er noe av det prosjektet vil by på.

Salget er i gang – finn din drømmeleilighet på Lørenskog!

Les mer om salgstrinn 2

Utsolgt Salgstrinn 1

Alle de 95 leilighetene i Salgstrinn 1 er nå solgt. 

– Vi ønsker alle de nyinnflyttede velkommen til Skårerløkka! 

Les mer om salgstrinn 1

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka?

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

beliggenhet Nabolaget

Skårerløkka blir et nytt og levende nabolag med alt du kan tenke deg av butikker, spisesteder og servicetilbud bare noen få skritt unna. Det tar ikke mer enn 20 minutter med bil til Oslo sentrum, og det går buss hvert 10 minutt til Oslo Bussterminal. Det er heller ikke mer enn 5 minutter med bil til Lørenskog togstasjon.På Lørenskog bor du med umiddelbar nærhet til både marka, flotte turområder, Losby golfklubb og verdens råeste helårsarena for snøopplevelser – SNØ.

Nærområdet Midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere som et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

Kontakt oss