Velkommen til Lørenskog

Stadig flere ønsker å bo i Lørenskog, og det er ikke så rart. Lørenskog har mange kulturelle tilbud, et hyggelig lokalsamfunn – og kort vei til Oslo. Lørenskog kommune ønsker å være et attraktivt sted å bo for alle.

"Nye Lørenskog sentrum" er et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser.

Lørenskog kommune er 70,5 km² og grenser i nord til Skedsmo, i øst til Rælingen, i sør til Enebakk og i vest til Oslo. Med sine 40 000 innbyggere vokser kommunen i høyt tempo. Med klare mål om å utvikle seg videre.

Sammen med nye kaféer, restauranter og butikker bidrar utviklingen til god atmosfære og et levende lokalmiljø for alle som bor i kommunen.

De siste 30 årene har kommunen gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo. Veksten i kommunen skaper nye arbeidsplasser, og transporttilbudet utvides i takt med utviklingen.

20 minutter til Oslo

Lørenskog har et moderne bysentrum med yrende gateliv. Fra sentrum av Lørenskog tar det ikke lenger enn 20 minutter til Oslo sentrum med tog, buss eller bil. 

En av landets raskest voksende kommuner byr på et variert kulturmiljø med blant annet kino, bowling, bibliotek og kulturhus. Du finner landets største ishockeyklubber, hvor ishallen har blitt et sosialt samlingspunkt. I tillegg åpner det som blir Norges første innendørs skiarena i 2020.

En kommune i utvikling

Olav Thon Gruppen er i gang med et stort utbyggingsprosjekt på Lørenskog. Her kommer ca. 550 nye boliger, flerbrukshall, spisesteder, butikker og kontorlokaler. Samtidig skal kjøpesenteret Triaden utvides og fornyes.

Triaden Lørenskog Storsenter ligger sentralt i Lørenskog sentrum, med tilknytning til Thon Hotel Triaden

Salget har startet Nye leiligheter i Lørenskog

Skårerløkka boligprosjekt består av 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant og spennende, luftig, grønt og familievennlig.

Les mer om Skårerløkka

Nye Triaden

Triaden Lørenskog Storsenter har i dag ca. 75 butikker fordelt på 27.000 m2 over tre plan. Kjøpesenteret, som er direkte tilknyttet Thon Hotel Triaden, skal nå bygges ut og vil samtidig bli modernisert.

Selve kjøpesenteret skal utvides med 12.500 kvadratmeter. I tillegg skal det bygges en idrettshall og det kommer et nytt parkeringshus med en park oppå. Fasadene ut mot parken vil huse flere utadvendte restauranter. 

Det er også bekreftet at det skal bygges et stort trampoline- og aktivitetssenter i det nye kjøpesenteret.

Ønsker du å vite mer?

Leilighetene i Lørenskog byr på et hyggelig nabolag med tilgang til sosiale aktiviteter for både store og små.
1 / 4
Kjøpesenteret Triaden Lørenskog Storsenter ligger sentralt i Lørenskog, med tilknytning til Thon Hotel Triaden.
2 / 4
Thon Hotel Triaden er et moderne konferansehotell i Lørenskog. Her kan du også benytte deg av en god hotellfrokost.
3 / 4
Parallelt med byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, gangveier og møteplasser.
4 / 4
Kontakt oss