Thon Eiendom boligprosjekt Skårerløkka

Her får du muligheten til å oppfylle boligdrømmen – og litt til

Vi lanserer Skårerløkka PREMIUM. Nye leiligheter på Skårerløkka med premium fordeler og fasiliteter.

Skårerløkka PREMIUM

Skårerløkka PREMIUM er et nytt boligkonsept fra Thon Eiendom. Konseptet gir deg flere fasiliteter og fordeler som er med på å gjøre hverdagen på Skårerløkka litt bedre.

Les mer om Skårerløkka salgstrinn 2 her.

Skårerløkka salgstrinn 2 blir det første boligprosjektet med premium fasiliteter og fordeler. Vi ønsker å gjøre hverdagen for deg på Skårerløkka litt bedre. Egen gjesteleilighet, unik takterrasse, sykkelverksted, ladestasjon til elbil, møtelokaler og hobbyrom. Listen over de ekstra fasilitetene og fordelene er lang.

Gjesteleilighet

Egen gjesteleilighet gir deg en unik mulighet til å ha familie og venner på besøk «hjemme». Alle beboere har tilgang til en fullt utstyrt 2-roms gjesteleilighet som du enkelt kan booke på forhånd til dine gjester. Gjestene slipper med andre ord både dyre kostnader og maset som ofte følger med overnatting. 

Stor takterrasse med utsikt og grønt landskap

Finn roen på den grønne og unike hagen på toppen av Skårerløkka. Den unike takterrassen vil bestå av trær, stier og utsiktspunkter som danner Skårerløkkas eget lille økosystem. Eget dyrkningsområdet og utekjøkken gir muligheter for å skape et inkluderende bomiljø, og inviterer til nabolagsmiddager med kortreist mat og flott utsikt. 

Velg mellom tre forskjellige stilpakker når du skal velge interiøret i din nye drømmeleilighet.
1 / 16
Åpen stue- og kjøkkenløsning kombinert med store vindusflater gir godt med lys i hele boligens viktigste rom.
2 / 16
Thon Eiendom Skåreløkka boligprosjekt nabolag fasade
Her får du muligheten til å oppfylle boligdrømmen – og litt til.
3 / 16
Alle leilighetene leveres med kvalitetskjøkken fra kjente leverandører.
4 / 16
Flere av leilighetene har balkonger og terrasser med gode møbleringsmuligheter.
5 / 16
Thon Eiendom Skåreløkka boligprosjekt nabolag fasade
Parallelt med byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, gangveier og møteplasser.
6 / 16
Nyt hver morgen i rolige omgivelser fri for biltrafikk og andre forstyrrende elementer.
7 / 16
Finn roen i ditt nye drømmehjem på Skårerløkka PREMIUM.
8 / 16
Illustrasjon fra boligprosjektet Skårerløkka. Bildet fra parken på utsiden av bygget. Noen barn leker på lekeplassen i snøen og det er blå himmel og sol.
Spennende arkitektur og farger er med på å gjøre Skårerløkka til et flott boligområde.
9 / 16
Ramsøskar Interiørarkitekter er menneskene bak det lekre interiøret i alle leilighetene.
10 / 16
Et felles lokale med mange bruksområder. Book inn til møter, hjemmekontor eller samle venner til en fest.
11 / 16
Fasadebilde av boligprosjektet Skårerløkka. Det er vinter så det er snø på bakken og trærne. Mørk grå fasade på bygningen og man ser flere balkonger ut mot parken. Det er solnedgang med en vakker gul/lilla farge på himmelen.
Nyt gode solforhold og utsikt fra balkongen med de du er glad i.
12 / 16
Kjøper du leilighet på Skårerløkka salgstrinn 2 får du blant annet 20% på overnatting på alle Thon sine hoteller.
13 / 16
Eget sykkelverksted gir deg muligheten til å gjøre klar sykkelen en ny sesong.
14 / 16
Du får 10% rabatt på kontorplass i åpent kontorlandskap hos Thon Flex i Karl Johans gate 16.
15 / 16
Bilen har godt av en ordentlig håndvask i blant. På Skårerløkka får du vasket bilen hjemme.
16 / 16


Tilgang til selskapslokale

Et felles lokale med mange praktiske bruksområder. Book inn til møter, eller samle gjengen til en fest. Trenger du avbrekk fra hjemmekontoret i leiligheten kan du flytte hjemmekontoret hit.

Smørebod, sykkelverksted og selvvask 

Det er alltid noe som skal fikses, vaskes eller smøres. Men ikke alltid like lett å finne en egnet plass å gjøre det på. Bor du i Skårerløkka salgstrinn 2 slipper du å fryse på fingrene uansett om du skal vaske bilen, gi sykkelen en overhaling eller preparere skiene. Vi har sørget for velegnede og oppvarmede rom der du kan gjøre alle de praktiske tingene for å ta vare på utstyret ditt. 

Les også: 10 gode grunner til å kjøpe leilighet før den er ferdig bygd.

Tre unike stilpakker– finn din stil

Velg mellom tre unike stilpakker utarbeidet av anerkjente interiørarkitekter i Monn Interiørarkitekter. Alle pakkene har et eget utrykk som gir det perfekte utgangspunktet for drømmeboligen. De lar seg også enkelt kombinere med din egen stil. Sammen med anerkjente leverandører som Norema, HTH, Jotun og Damixa innredes leilighetene med materialer og produkter av høy kvalitet.

Les mer om stilpakkene.

Bildene illustrerer de ulike stilpakkene du kan velge mellom. Fra venstre: Naturlig harmoni, Varme toner og Tidløs eleganse. 

Aktivitetsstripa

Langs Triaden ligger Aktivitetsstripa, en strekning med urbant preg og lekeplass, serveringsområder og gode plenarealer. Aktivitetsstripa ender opp på taket til flerbrukshallen, med et bredt aktivitetstilbud: bordtennis, ballbinge, petanque og tuftepark.

Inkludert ladestasjon til elbilen

Vi ønsker å gjøre det vi kan for at du enkelt kan leve mer miljøvennlig. Derfor er alle parkeringsplasser på Skårerløkka salgstrinn 2 utstyrt med ladestasjon til elbil. Så enten du kjører elbil eller hybrid vil du alltid være klar til neste kjøretur med fulladet batteri.

Les om livet på Skårerløkka: "Her har vi alt vi trenger i umiddelbar nærhet."

Gratis håndverker

Et unikt tilbud venter på deg ved innflytting. Helt kostnadsfritt kan du disponere en snekker/montør i hele i to timer etter innflytting. Her kan du få hjelp til å henge opp bilder, få opp gardinstenger, montere ny tv på veggen eller sette opp nye garderobeskap. Alt etter dine behov.

Som om ikke det var nok...

Som boligeier på Skårerløkka salgstrinn 2 får du også følgende fordeler og tilbud:

 

Vil du vite mer om Skårerløkka? – Ta kontakt med oss.

Salgstrinn 2 Skårerløkka PREMIUM

Skårerløkka PREMIUM kommer snart for salg og blir et boligprosjekt med det lille ekstra. Les mer om prosjektet, beliggenheten og nærområdet på prosjektsiden. 

Les mer om salgstrinn 2 her

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.