Lørenskog Skårerløkka - Salgstrinn 1

Innflytting august 2021

Utviklingen av Lørenskog er godt i gang og dette er bare starten på et nytt sentrum der flere og flere ønsker å bo. Innen de neste årene vil Lørenskog ha et sentrumsområde med yrende gateliv, kaféer, butikker, torg og parker. Det vil bli godt tilrettelagt for syklister og gående, samtidig som det vil bli et enda bedre utbygd kollektivtilbud. 

Noe av det som gjør Lørenskog til et attraktivt sted å bo, er nærheten til marka og alle turområdene - og det kun 20 minutter fra Oslo. Bor du på Skårerløkka har du alt du trenger i nærheten.  

PRIVATVISNING

Begrenset med visningstider i sommer. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Rådmann Paulsens Gate 28, 1461 Lørenskog

Book privatvisning

Pris
Fra 4 600 000 kr
Areal
78 m² til 94 m²
Innflytting
3. kvartal 2021

Praktisk informasjon

Kommune
Lørenskog
Antall rom
3
Eierform
Selveier
Heis
Ja
Beliggenhet
Les om nærområdet

Lurer du på noe om Skårerløkka?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Ønsker du mer informasjon om Skårerløkka?

Nyhet Besøk vår visningsleilighet

Den beste måten å utforske Skårerløkka på er å komme på en visning. Skårerløkka salgstrinn 1 ferdigstilles i august og vi har nå innredet en leilighet i bygget, slik at du kan komme inn og bli bedre kjent med både beliggenhet, materialer og planløsning.

NYHET Digital signering

Nå har du mulighet til å kjøpe din drømmebolig enkelt på nett. Vi guider deg gjennom prosessen steg for steg.

Kjøp bolig digitalt

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

0,- i forskudd

Kjøper du leilighet i Skårerløkka betaler du ingenting av kjøpesummen i forskudd. Det vil si at 0,- betales ved kontraktsinngåelse. Kjøpesum + omkostninger innbetales først ved overtakelse.

Nærområdet Midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere som et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

Illustrasjon av leilighet 305. Lekkert kjøkken med hvitevarer inkludert.
1 / 2
Illustrasjon av stue i leilighet 305.
2 / 2

Beliggenhet

Skårerløkka vil ligge sentralt på Skårer Vest, rett ved Triaden Lørenskog Kjøpesenter. Det tar ca. 10 minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter til Oslo sentrum. Ønsker du å ta kollektivtransport så er det kort vei til bussholdeplassen. Her går det 5 ulike ruter som tar deg i retning av både Oslo og Lillestrøm. I tillegg er det planlagt T-banelinje til/fra Skårer og Oslo.

  • 0,1 km: Triaden Lørenskog Storsenter | Kjøpesenter
  • 0,1 km: Condis Treningssenter Triaden | Treningssenter
  • 0,1 km: Meny og Coop | Matbutikk og Post-i-butikk
  • 0,4 km: Vallerudveien | Busstopp
  • 1,5 km: Rolvsrud stadion og Skårerhallen | Idrettsarena
  • 4,1 km: Lørenskog stasjon | Togstasjon

NYHET Skårerløkka PREMIUM

Vi presenterer salgstrinn 2 på Skårerløkka med vårt nye PREMIUM konsept.

Salget er i gang – finn din drømmeleilighet på Lørenskog!

Les mer

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka - Salgstrinn 1

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet Skårerløkka - Salgstrinn 1 på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.