Lørenskog Skårerløkka - Salgstrinn 2

Kommer for salg våren 2021

Salgtrinn 2 kommer snart for salg og blir et boligprosjekt med det lille ekstra. Høy standard, felles takterrasser, vaskeplass til bilen og selskapslokale til beboerne er noe av det prosjektet kan by på. Leilighetene vil i tillegg ha et grønt og bilfritt parkområde som nærmeste nabo.

Skårerløkka er sentralt plassert i «nye Lørenskog sentrum», der blant annet nye Triaden kjøpesenter vil stå ferdig til innflyttingen i 2023. Innen de neste årene vil Lørenskog ha et sentrumsområde med yrende gateliv, kaféer, butikker, torg og parker. 

Her bor du med umiddelbar nærhet til både marka, flotte turområder, Losby golfklubb og verdens råeste helårsarena for snøopplevelser – SNØ. I tillegg er Oslo sentrum kun 20 minutter unna.

Salgsstart våren 2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi vil holde deg oppdatert om salgsstart for trinn 2.

Rådmann Paulsens Gate 28, 1461 Lørenskog

Meld interesse

Praktisk informasjon

Kommune
Lørenskog
Eierform
Selveier
Beliggenhet
Les om nærområdet
Parkering
Ja
El-bil ladestasjon
Ja
Gjesteleilighet
Ja
Takterrasse
Ja
Selskapslokale
Ja

Nærområdet Midt i Lørenskogs nye bysentrum

Lørenskog er i en fantastisk utvikling og oppdages av flere og flere som et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kaféer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

Skårerløkka er mer enn bare et boligprosjekt, og ligger sentralt plassert i «nye Lørenskog sentrum».
1 / 4
Et område som preges av urbane kvaliteter og spennende arkitektur.
2 / 4
Nye Triaden storsenter
3 / 4
Fasaden til Nye Triaden Storsenter
4 / 4

beliggenhet

  • 0,1 km: Triaden Lørenskog Storsenter | Kjøpesenter
  • 0,1 km: Condis Treningssenter Triaden | Treningssenter
  • 0,1 km: Meny og Coop | Matbutikk og Post-i-butikk
  • 0,4 km: Vallerudveien | Busstopp
  • 1,5 km: Rolvsrud stadion og Skårerhallen | Idrettsarena
  • 4,1 km: Lørenskog stasjon | Togstasjon

Lurer du på noe om Skårerløkka?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka?

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka - Salgstrinn 2

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt informasjon om boligprosjektet Skårerløkka - Salgstrinn 2 på e-post. Dersom du ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Skårerløkka Salgstrinn 1

Byggingen av salgstrinn 1 er godt i gang, og det er fortsatt mulig å sikre seg en av leilighetene som er innflytningsklare sommeren 2021.

Les mer om salgstrinn 1