Skeikampen Salgstrinn 2

Nye leiligheter på fjellet

Salgstrinn 2 består av 28 nye leiligheter under oppføring. Beliggenhet rett ved alpinbakken, langrennløypene og golfbanen gir et perfekt utgangspunkt for en aktiv dag. – Nå kan du realisere drømmen om en egen ski inn/ski ut leilighet på vakre Skeikampen.

Det er mye spennende som skjer på Skeikampen. Hele området rundt alpinanlegget og langrennsløypene er under oppgradering. Her bygges det flotte fellesområder med trimrom, garderobeanlegg med badstue, aktivitetsrom og boblebad. Et nytt serveringssted og skøytebane er også under planlegging – alt til glede for store og små.

Finn din drømmeleilighet i vår boligvelger.

VISNINGER, SALGSTRINN 2:

Ta kontakt for mer informasjon om prosjektet og visninger.

Ønsker du visning?

Salget er i gang Leilighetene

Leilighetene får sort kjøkkeninredning med integrerte hvitevarer og LED belysning under overskap. Flislagte bad med varmekabler og innfellbare dusjvegger i klart glass. 1 stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv og vannbåren gulvvarme. Alle vil få egen balkong eller terrasse. 

Alle leiligheter har privat sportsbod i kjeller for ekstra oppbevaring. Fra kjeller tar heisen deg opp til alle plan.

Til glede for store og små Fellesområdet

Leilighetene ligger rett ved gamle Gausdal Høyfjellshotell som er under ombygging. Her vil det i fellesområdene bygges trimrom, garderobeanlegg med badstue, aktivitetsrom og boblebad. Det er også planlagt serveringsted med uteservering, samt skøytebane. Så her er det muligheter for aktiviteter både inne og ute hele året.

llustrasjonen er kun foreløpig og ment til å gi et inntrykk av fellesområdet.

Beliggenhet

  • Avstander til Skeikampen Høyfjellsenter:
  • Fra Oslo 210 km
  • Fra Gjøvik 80 km
  • Fra Lillehammer 38 km

Kun 2 timer og 45 minutter fra Oslo.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra sør
Følg E6 nordover forbi Lillehammer. Ta av til Gausdal (fv. 255). Følg veien gjennom Segalstad Bru mot Svingvoll. Ta av veien mot venstre ved Svingvoll (Skeisvegen). Følg veien i ca. 10 km til Skeikampen.

Rutebeskrivelse ved kjøring fra nord
Følg E6 sørover til Tretten, ta så av mot Gausdal og Skei (fv. 254). Etter 8 km kommer man til Svingvoll. Ta av til høyre mot Skei (Skeisvegen) og følg denne i ca. 10 km til Skeikampen. 

Visste du at... E6 bygges ut og det vil føre til enda kortere reisevei til Skeikampen.

Aktiviteter Eventyr ute hele året

Skeikampen er en helårsdestinasjon for deg som er glad i aktivitet ute i vakker natur. Her finner du milevis med preparerte langrennsløyper, alpinbakker for alle nivåer, 18-hulls golfbane, sykkelstier, fiskevann og turstier i storslått natur. Og det beste av alt? Det venter på deg rett utenfor døren.

Ønsker du å vite mer?

Meld din interesse i dag og få mer informasjon om fritidsleilighetene i Salgstrinn 2 på Skeikampen.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.