Strømmen Strømmen Verksted

Nye leiligheter i salg på Strømmen

Boligprosjektet Strømmen Verksted består av leiligheter med høy kvalitet og standard. Her vil du få Strømmens beste beliggenhet med umiddelbar nærhet til tog, Strømmen Storsenter, barnehage og grønne uteområder. I tillegg er også et badeland under planlegging og langs hyggelige Sagelva skal turveien få et estetisk løft.

Strømmen Verksted består av to ulike salgstrinn. Salgstrinn 1 har estimert innflytting 1. kvartal 2021 og Salgstrinn 2 har estimert innflytting 4. kvartal 2022. Boligene selges til faste priser. – Finn din drømmeleilighet i vår boligvelger.

Det er kun 5% i forskudd ved kjøp av leilighet - maks 250 000,- som betales ved kontraktsinngåelse.

BOOK PRIVATVISNING

Vi ønsker deg velkommen til privatvisning på vårt visningssenter i Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen.

Finn ledig tid, og book privatvisning enkelt i vår online visningskalender.

Vi tilrettelegger slik at visningen blir en trygg og god opplevelse. Mer informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter.

PRAKTISK INFORMASJON

 • Kommune Skedsmo
 • Pris Fra 3 100 000,-
 • Areal 47 m² til 147 m²
 • Antall rom 2-4
 • Eierform Selveier
 • Estimert innflytting Salgstrinn 1: 1. kvartal 2021
 • Estimert innflytting Salgstrinn 2: 4. kvartal 2022
 • Parkering Se info i boligvelger

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Salgstrinn 1

Salgstrinn 1 består av 3 bygg som ligger idyllisk til ved Sagelva. Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg.

•  2-roms leiligheter på 52 m²
•  3-roms leiligheter på 70 m² til 121 m²
•  4-roms leiligheter på 103 m² til 121 m²

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Salgstrinn 2

Salgstrinn 2 består av 102 nye og moderne leiligheter sentralt på Strømmen. Leilighetene har gode planløsninger og høy standard.

• 2-roms leiligheter fra 47 m² til 55 m²
• 3-roms leiligheter på 67 m² til 148 m²
• 4-roms leiligheter på 103 m² til 147 m²

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Kun 5% i forskudd

Kjøper du leilighet i Strømmen Verksted må du kun betale 5% av kjøpesummen i forskudd. Det vil si at maks 250 000,- betales ved kontraktsinngåelse. Resterende kjøpesum + omkostninger innbetales først ved overtakelse.

Trenger du boliglån? Søk finansiering hos

NYHET Online visningskalender

Nå kan du enkelt booke privatvisning på våre visningssentre. I kalenderen kan du velge både dag og tid hvor bare du som kunde og prosjektselger er tilstede.

– Vi ønsker alle velkommen med et smil og har fokus på godt smittevern.

Det er planløsningen som avgjør om boligen fungerer godt eller dårlig. I dette prosjektet har vi utnyttet hver eneste kvadratmeter så godt som overhodet mulig
1 / 14
2 / 14
Kjøkkenet er hjemmets knutepunkt og et sted man oppholder seg mye. Derfor har vi også lagt mye arbeid i å skape gode løsninger som tilfredsstiller de ypperste kravene til kvalitet, funksjonalitet og design.
3 / 14
4 / 14
5 / 14
6 / 14
I tett samarbeid med bygningsarkitektene sikrer vi gjennom-- tenkte og fleksible løsninger, som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.
7 / 14
Leilighetene er tilpasset behovene dine og måten du lever på i dag, men kan enkelt justeres når livssituasjonen endrer seg.
8 / 14
Leilighetene i Strømmen Verksted har gode planløsninger og høy standard.
9 / 14
En god morgen starter på badet. Store, lekre fliser gir en eksklusivt følelse, og interiøret og materialvalgene er av gode kvaliteter.
10 / 14
11 / 14
Kjøkkenets standard leveranse er hvite fronter, og som tilvalg kan man velge sorte fronter.
12 / 14
13 / 14
14 / 14

 

Følg utviklingen på byggeplassen:

Byggekamera

 

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Skedsmo kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

Beliggenhet

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon, kun 20 min med bil og 30 min med tog til Oslo sentrum, og 28 min med tog til Gardermoen. Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved siden av Strømmen Verksted. På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.

 • 0,8 km
 • 0,6 km
 • 1,2 km
Det nærmer seg innflytting i de først leilighetene på Strømmen Verksted.
1 / 4
Byggingen av salgstrinn 1 går raskt fremover. Bildet er tatt 22. mai 2020.
2 / 4
3 / 4
Badelandtomten er under planlegging.
4 / 4

VIDEO FRA VISNINGSSENTERET

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Strømmen Verksted

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.