Strømmen Strømmen Verksted

SALGSTRINN 2 – KOMMER FOR SALG I NOVEMBER 2019

Nye leiligheter til salgs på Strømmen

Strømmen Verksted består av leiligheter med høy kvalitet og standard. Fra 2-roms med balkong eller markterrasse til 4-roms med egen takterrasse.

Boligprosjektet bygges på den gamle tomten til Strømmen Værksted. Her vil du få Strømmens beste beliggenhet med umiddelbar nærhet til tog, Strømmen Storsenter, barnehage, og grønne uteområder. I tillegg er også et mulig badeland under planlegging. Langs hyggelige Sagelva skal turveien få et estetisk løft og en egen utkikksplattform blir en naturlig del av boligområdet. 

Salgstrinn 2 kommer for salg  meld din interesse i dag for å holde deg oppdatert.

VISNINGER

Visningsadresse: Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen (Innkjøring fra Sagbruksveien).

Ta kontakt med oss om visningstidspunkt ikke passer.

Kommer for salg Salgstrinn 2

Salgstrinn 2 består av 103 nye og moderne leiligheter sentralt på Strømmen. Leilighetene har gode planløsninger og høy standard.

 • 2-roms leiligheter fra 46 m² til 56 m²
 • 3-roms leiligheter på 67 m² til 106 m²
 • 4-roms leiligheter på 82 m² til 127 m²

Prospekt, prisliste og visningstider for Salgstrinn 2 publiseres her så fort det er klart.

Kontakt oss gjerne for å holde deg oppdatert om fremdriften i Salgstrinn 2.

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Salgstrinn 1 Leiligheter i ulike størrelser

Salgstrinn 1 består av 3 bygg som ligger idyllisk til ved Sagelva. Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg.

 • 2-roms leiligheter på 52 m²
 • 3-roms leiligheter på 70 m² til 121 m²
 • 4-roms leiligheter på 103 m² til 121 m²

I vår boligvelger kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Salgstrinn 1

 • Kommune Skedsmo
 • Pris Fra 3 600 000,-
 • Areal 51 m² til 123 m²
 • Antall rom 2-4
 • Eierform Selveier
 • Heis Ja
 • Estimert innflytting 1. kvartal 2021
 • Parkering Følger med alle leil. over 100 m²

 

VIDEO FRA VISNINGSSENTERET

Om leilighetene Kvalitet og standard

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg. Vi legger mye arbeid i å levere høy standard og kvalitet på våre leiligheter.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan påvirke hvordan boligen skal se ut til slutt. Vi gir deg en rekke valgmuligheter. Jo tidligere du kommer inn i byggeprosessen, jo større er også muligheten for å sette ditt eget preg på leiligheten.

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Skedsmo kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Beliggenhet

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon, kun 20 min med bil og 30 min med tog til Oslo sentrum, og 28 min med tog til Gardermoen. Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved siden av Strømmen Verksted. På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.

 • 0,7 km
 • 0,6 km
 • 1,2 km
Byggingen har startet og vi gleder oss til fortsettelsen.
1 / 3
2 / 3
3 / 3

Meld interesse for Strømmen Verksted

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Salget har startet Nye leiligheter i Lørenskog

Skårerløkka boligprosjekt består av 95 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant og spennende, luftig, grønt og familievennlig.

Les mer om Skårerløkka