Strømmen Strømmen Verksted

Strømmens beste beliggenhet


Strømmen Verksted består av nye, lekre leiligheter med høy kvalitet og standard. Her vil du få Strømmens beste beliggenhet med umiddelbar nærhet til Strømmen Storsenter med butikker og spisesteder, togstasjon og grønne skjermede uteområder. Turveien langs Sagelva ligger langs prosjektet og gir en fin ramme til flotte turmuligheter.

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon – og kun 20 min med bil til Oslo sentrum. Kjøper du leilighet i Strømmen Verksted kommer du helt i sentrum.

PRAKTISK INFORMASJON

  • Kommune Lillestrøm
  • Pris Fra 5 950 000,-
  • Areal 86 m² til 117 m²
  • Antall rom 3-4
  • Eierform Selveier
  • Estimert innflytting Salgstrinn 1: Innflyttingsklart
  • Estimert innflytting Salgstrinn 2: mars–mai 2023
  • Parkering Se info i boligvelger

Salgstrinn 1

Salgstrinn 1 består av 3 bygg som ligger idyllisk til ved Sagelva. Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg.

Salgstrinn 1 er nå ferdigstilt og innflyttingsklart. 0,- i forskudd ved kjøp av leilighet i salgstrinn 1.

Det er nå kun 1 leilighet igjen i Salgstrinn 1: C101

 

Salgstrinn 2

Salgstrinn 2 består av 102 nye og moderne leiligheter sentralt på Strømmen. Leilighetene har gode planløsninger og høy standard.

• 2-roms leiligheter fra 47 m² til 55 m²
• 3-roms leiligheter på 67 m² til 148 m²
• 4-roms leiligheter på 103 m² til 147 m²

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Kun 5% forskudd ved kjøp av leilighet i salgstrinn 2.

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Trenger du boliglån? Søk finansiering hos

Det er planløsningen som avgjør om boligen fungerer godt eller dårlig. I dette prosjektet har vi utnyttet hver eneste kvadratmeter så godt som overhodet mulig
1 / 14
2 / 14
Kjøkkenet er hjemmets knutepunkt og et sted man oppholder seg mye. Derfor har vi også lagt mye arbeid i å skape gode løsninger som tilfredsstiller de ypperste kravene til kvalitet, funksjonalitet og design.
3 / 14
4 / 14
5 / 14
6 / 14
I tett samarbeid med bygningsarkitektene sikrer vi gjennom-- tenkte og fleksible løsninger, som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.
7 / 14
Leilighetene er tilpasset behovene dine og måten du lever på i dag, men kan enkelt justeres når livssituasjonen endrer seg.
8 / 14
Leilighetene i Strømmen Verksted har gode planløsninger og høy standard.
9 / 14
En god morgen starter på badet. Store, lekre fliser gir en eksklusivt følelse, og interiøret og materialvalgene er av gode kvaliteter.
10 / 14
11 / 14
Kjøkkenets standard leveranse er hvite fronter, og som tilvalg kan man velge sorte fronter.
12 / 14
13 / 14
14 / 14

Artikkel Strømmen har alt jeg trenger

Tone ønsket å bo i nærheten av skog, servicetilbud og kollektivtransport. Da viste Strømmen seg å være drømmen.

– På Strømmen Verksted fant jeg alt jeg lette etter. Ny og fin leilighet, heis opp fra garasjen og nærhet til «alt». Og så er Romerike litt mitt distrikt – her føler jeg meg hjemme, sier Tone.

 

Følg utviklingen på byggeplassen:

 

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Skedsmo kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.