Bli kjent med Strømmen Verksted digitalt

Har du lyst til gå bli bedre kjent med Strømmen Verksted digitalt, eller gå på visning hjemme i din egen stue? I henhold til de nyeste smittevernstiltakene gjør vi det vi kan for å tilpasse visningsprosessen på en trygg måte.

 

Velkommen til digital visning

 

Ved hjelp av nye digitale verktøy kan vi gjennomføre både trygge digitale visninger og et trygt boligkjøp.

Via vår 360-visning kan du fritt bevege deg fra rom til rom i leiligheten akkurat når du ønsker. Du trenger ikke å planlegge noe, det er helt opp til deg selv når du vil oppleve en digital visning.

Er du nysgjerrig på hvordan en visning på vårt visningssenter foregår? Se video under fra vårt visningssenter. Her får du et innblikk i hvordan en vanlig privatvisning foregår, og vi gir deg svaret på mest stilte spørsmål.

Book privatvisning.

Les mer om våre smitteverntiltak på våre visninger. 

OTG_LOGO_Trygg_Visning_Sekundaer_Strommen.jpg

Bli med på 360-visning på strømmen

Video fra Strømmen

Video fra visningssenteret

Følg utviklingen på byggeplassen:

Byggekamera

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Strømmen Verksted

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.