Strømmen Strømmen Verksted - Salgstrinn 1

Siste mulighet i salgstrinn 1

Salgstrinn 1 er nå ferdigstilt og innflyttingsklart. Boligprosjektet består av flere bygg som ligger idyllisk til ved Sagelva, med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Leilighetene har høy standard, gode planløsninger og egne private utearealer i form av balkong eller terrasse. I tillegg har du tilgang til hyggelige fellesområder med gode solforhold, lekeplasser og grønne soner - som inviterer til samhold og lek med familie, venner og gode naboer.

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon – og kun 20 min med bil til Oslo sentrum. Kjøper du leilighet i Strømmen Verksted kommer du helt i sentrum.

Det er nå kun 1 leilighet igjen i Salgstrinn 1: C101

VISNING

Velkommen til visning i leilighet C101.

Sidesporet 6, 2010 Strømmen.

Book privatvisning

Pris
6 650 000 kr
Areal
117 m²
Innflytting
Etter avtale

Praktisk informasjon

Kommune
Lillestrøm
Eierform
Selveier
Antall rom
3
Parkering
1 p-plass inkludert
Beliggenhet
Les om nærområdet

INNFLYTTINGSKLAR Velkommen til leilighet C101

Romslig 3-roms leilighet på 117 m². God planløsning med blant annet kjøkken-/stueløsning på hele 58 m². To store terrasser på 16 og 21 m². Leiligheten ligger hyggelig til ut mot Sagelva.

5 fordeler med å bo i første etasje

Visste du at du får mer bolig for pengene og at hverdagslogistikken din kan bli enklere når du bor i første etasje? Vi gir deg grunnene til hvorfor du bør velge en leilighet på bakkeplan.

Se fordelene her

Artikkel Strømmen har alt jeg trenger

Tone ønsket å bo i nærheten av skog, servicetilbud og kollektivtransport. Da viste Strømmen seg å være drømmen.

– På Strømmen Verksted fant jeg alt jeg lette etter. Ny og fin leilighet, heis opp fra garasjen og nærhet til «alt». Og så er Romerike litt mitt distrikt – her føler jeg meg hjemme, sier Tone.

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Lurer du på noe om Strømmen Verksted?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Beliggenhet

  • 0,5 km
  • 0,8 km
  • 1,0 km

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon, kun 20 min med bil og 30 min med tog til Oslo sentrum, og 28 min med tog til Gardermoen.

Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 butikker, ligger like ved siden av Strømmen Verksted. På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane. Kulturhus, kino og Strømmen Stadion er også like i nærheten.

Hovedsoverommet er en lekker suite på hele 27 m² inkl. eget bad.
1 / 5
Bad tilknyttet hovedsoverom.
2 / 5
Bad nummer 2.
3 / 5
Hyggelig, felles grøntareal rett utenfor.
4 / 5
Strømmen Verksted ligger rett ved idylliske Sagelva.
5 / 5

 

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om boligprosjektet Strømmen Verksted - Salgstrinn 1.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.