Strømmen Strømmen Verksted - Salgstrinn 1

Leiligheter i Salgstrinn 1

Salgstrinn 1 består av 3 bygg som ligger idyllisk til ved Sagelva. Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg.

Det er snart klart for innflytting av de første leilighetene i salgstrinn 1 som står ferdige før jul, mens de resterende leilighetene blir ferdigstilt i januar/februar 2021. Vi har fortsatt noen gjennomgående 3- og 4-roms leiligheter som er ledige. Alle har store private balkonger, og garasjeplass inkludert i kjøpesummen.

Se vår boligvelger og finn din drømmeleilighet. 

0,- i forskudd ved kjøp av leilighet i salgstrinn 1. Du betaler hele kjøpesummen ved overtakelse neste år.

 

PRIVATVISNING

Vi ønsker deg velkommen til privatvisning på vårt visningssenter i Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen.

Finn ledig tid, og book privatvisning enkelt i vår online visningskalender.

Vi tilrettelegger slik at visningen blir en trygg og god opplevelse. Mer informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter.

 

PRAKTISK INFORMASJON

  • Kommune Lillestrøm
  • Pris Fra 7 150 000,-
  • Areal 108 m² til 124 m²
  • Antall rom 3-4
  • Eierform Selveier
  • Estimert innflytting Salgstrinn 1: 1. kvartal 2021
  • Parkering 1 p-plass inkludert

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Boligvelger

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning. Du får også oversikt over pris, størrelse og andre faktaopplysninger.

– Lykke til i jakten på din drømmeleilighet!

Nyhet 0,- i forskudd

Ved kjøp av leilighet i salgstrinn 1 betaler du ingenting i forskudd. Du betaler hele kjøpesummen ved overtakelse neste år.

Om leilighetene Kvalitet og standard

Leilighetene har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg.

Alle 3- og 4-roms leiligheter i salgstrinn 1 er gjennomgående og lyse leiligheter med to eller tre balkonger. De har romslige kjøkken med utgang til balkong eller terrasse, store fine stuer med utgang gjennom dobbel skyvedør til solrik balkong eller terrasse, og adskilt hoved-soverom med bad.

Toppleiligheter:
Vi har også igjen 3 flotte topp-leiligheter med flott utsikt, to av leilighetene har private store takterrasser.

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

Følg utviklingen på byggeplassen:

Byggekamera

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om fremdriften i boligprosjektet Strømmen Verksted.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.