Strømmen Strømmen Verksted - Salgstrinn 1

Siste mulighet i salgstrinn 1

Salgstrinn 1 er nå ferdigstilt og innflyttingsklart. Boligprosjektet består av flere bygg som ligger idyllisk til ved Sagelva, med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Leilighetene har høy standard, gode planløsninger og egne private utearealer i form av balkong eller terrasse. I tillegg har du tilgang til hyggelige fellesområder med gode solforhold, lekeplasser og grønne soner - som inviterer til samhold og lek med familie, venner og gode naboer.

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon – og kun 20 min med bil til Oslo sentrum. Kjøper du leilighet i Strømmen Verksted kommer du helt i sentrum.

PRIVATVISNING

Begrenset med visningstider i sommer. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Stasjonsveien 1, 2010 Strømmen.

Book privatvisning

Pris
6 850 000 kr
Areal
122 m²
Innflytting
Etter avtale

Praktisk informasjon

Kommune
Lillestrøm
Eierform
Selveier
Antall rom
3
Parkering
1 p-plass inkludert
Beliggenhet
Les om nærområdet

Siste mulighet i salgstrinn 1 Romslig 3-roms på 122 m² med p-plass og to terrasser

Gjennomgående lys 3-roms leilighet med to store terrasser på 14 og 21 m². som ligger mot sør og vest. Leiligheten ligger mot stort parkområde og har en god planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning på totalt 55 m².

5 fordeler med å bo i første etasje

Visste du at du får mer bolig for pengene og at hverdagslogistikken din kan bli enklere når du bor i første etasje? Vi gir deg grunnene til hvorfor du bør velge en leilighet på bakkeplan.

Se fordelene her

Artikkel Strømmen har alt jeg trenger

Tone ønsket å bo i nærheten av skog, servicetilbud og kollektivtransport. Da viste Strømmen seg å være drømmen.

– På Strømmen Verksted fant jeg alt jeg lette etter. Ny og fin leilighet, heis opp fra garasjen og nærhet til «alt». Og så er Romerike litt mitt distrikt – her føler jeg meg hjemme, sier Tone.

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Lurer du på noe om Strømmen Verksted?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Se film fra visningsleiligheten:

 

Finn din bolig Boligvelger

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning. Du får også oversikt over pris, størrelse og andre faktaopplysninger.

– Lykke til i jakten på din drømmeleilighet!

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet, lett tilgang til badeland og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

Leiligheten har to flotte markterrasser med god plass til utemøbler og grill.
1 / 7
Gjennomgående lys 3-roms leilighet – klar til innflytting.
2 / 7
Stue/kjøkken på hele 55 m². Bildet er fra tilsvarende leilighet i 2. etasje.
3 / 7
Bad tilknyttet hovedsoverom.
4 / 7
Her bor du med egen markterrasse og tilgang til grønne fellesarealer.
5 / 7
Felles grøntareal.
6 / 7
Plantegning.
7 / 7

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om boligprosjektet Strømmen Verksted - Salgstrinn 1.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.