God bokvalitet i Saras Hage

Her forteller Ramsøskar Interiørarkitekter hvordan de har tenkt når de har jobbet med utformingen av boligprosjektet Saras Hage i Tromsø.

Interiørarkitektens oppgave er å bidra til så høy bokvalitet som mulig. I tett samarbeid med bygningsarkitektene har vi sikret gjennomtenkte og fleksible løsninger for at du skal vil bli fornøyd både nå og i fremtiden.

Det er planløsningen som avgjør om boligen fungerer godt. Lang erfaring gjør at vi vet hvilke ønsker du som boligkjøper har og hva som skal til for å skape et hjem med personlig preg.

Her har vi utnyttet hver eneste kvadratmeter så godt som mulig. Smarte kjøkkenløsninger, riktig farge- og materialbruk og solid kvalitet er viktig for boligkjøpere. Dette er godt ivaretatt i Saras Hage. Både leilighetene i seg i selv og beliggenheten midt i hjertet av Tromsø gjør dette til et attraktivt og godt sted å bo.

Bad – ren nytelse

STANDARD PÅ BAD

Innredning med fronter i hvitkalket eikeoverflate, to servantskuffer og heldekkende servant. Dusjnisje nedsenket i gulvet med innfellbare dusjvegger i klartglass. Vegghengt toalett i hvit porselen. Downlights i tak. Plass for vaskemaskin og tørketrommel.

En god start på dagen er viktig, derfor har vi lagt vekt på å gi badet et behagelig og vennlig uttrykk og materialer av god kvalitet.

Saras_hage-interior-bad-2-bolig-til-salgs-thon-eiendom.jpg


Kjøkken – hjemmets knutepunkt

STANDARD PÅ KJØKKEN

Innredning fra HTH eller tilsvarende anerkjent leverandør. Hvite fronter og fulldempende dører og skuffer. Lyslist eller downlights under overskap.

Kjøkkenet er både arbeidsplass og sosial møteplass, og skal fungere like godt som begge deler.

Saras-Hage-Interior-Kjokken-2-Thon-Eiendom-1920x1080.jpg

Navnet Saras Hage

Stedet hvor Saras Hage ligger har på folkemunne gått under navnet “Saraholla”. Det antas at navnet skriver seg fra en kvinne, Sara, som bodde i et hus rett bak Storgata 140, i bakken opp mot St. Hanshaugen. Om hun også hadde hage vites ikke, men beboerne i Saras Hage vil uansett få en hel liten park å boltre seg i.


Personlig preg på leiligheten

Leilighetene vil være i smakfull design og har gode kvaliteter, men sett gjerne ditt personlige preg på det. En av fordelene med å kjøpe nytt er at du kan være med på å bestemme hvordan boligen skal se ut. Du får en rekke valgmuligheter som passer din personlige stil.

Jo tidligere du kommer inn i prosessen, jo større er muligheten for å påvirke det endelige resultatet.

Saras_hage-interior-stue-4-bolig-til-salgs-thon-eiendom.jpg