Tromsø Solseilet

Innflyttingsklare sentrumsleiligheter i Tromsø - kun én leilighet igjen

Midt i hjertet av Tromsø ligger byens nye signaturbygg. Med sine 13 etasjer er Solseilet det høyeste boligbygget i byen og et flott landemerke med sitt langstrakte og elegante design. Nå er det kun én leilighet igjen, og aller siste mulighet til å skaffe seg en unik toppleilighet med byens beste utsikt. 

Vår samarbeidspartner, EiendomsMegler 1, holder i prosjektet. De kjenner området og prosjektet godt, og følger deg hele veien frem til du står med nøkkelen i hånden.

PRIVATVISNING

Ønsker du å se leiligheten du er interessert i? Da kan vi tilby deg en privatvisning i leiligheten. Vi tar deg imot med et vennlig smil og bidrar til at visningen blir en trygg og god opplevelse.  
 
Ta kontakt for å avtale privatvisning.  
 
Mer informasjon om korona-håndtering for våre boligprosjekter.

Innflyttingsklar Toppleilighet med drømmeutsikt

Denne toppleiligheten finnes det bare en av. Den ligger i 13. etasje med en utsikt man til vanlig bare kan drømme om. Leiligheten har tre soverom, to store bad hvorav det ene med badekar, et kjøkken og en stue med boltreplass som innbyr til sosialt samvær.

Les mer om leiligheten

Ønsker du å vite mer om Solseilet?

Solseilet er et nytt boligprosjekt fra Thon Eiendom, eiendomsavdelingen i Olav Thon Gruppen, og vi har engasjert EiendomsMegler 1 til å forestå salget.

Leilighet 1302: De store vinduene i leiligheten slipper masse naturlig lys inn i leiligheten og byr på fantastisk utsikt over hele Tromsø.
1 / 4
Leilighet 1302: Ser for deg å våkne her hver morgen. Det største av to store hovedsoverom i leiligheten.
2 / 4
Leilighet 1302: Åpen stue og kjøkkenløsning på over 60 m² gjør leiligheten til det perfekte stedet for hyggelige sammenkomster.
3 / 4
Leilighet 1302: Utsikten fra den 25 m² store terrassen er av sjelden vare.
4 / 4

Nærmiljøet

Sentralt i Tromsø

Solseilet vil ligge i området Nordbyen, mellom Storgata, Elvegata og Rektor Steens gate. Det er kort gangavstand til alle Tromsøs shopping- og kulturtilbud, og du sykler til Universitetet eller Fjellheisen på 20 minutter. Alt ligger godt til rette enten du foretrekker det urbane eller det naturlige landskapet.

  • 0,4 km
  • 0,6 km
  • 0,5 km
  • 0,9 km
  • 1,8 km
  • 2,6 km
  • 5,3 km

Her finner du våre beste flyttetips

Bruker du tiden godt nå, kan du flytte inn i neste leilighet med et perfekt system for å organisere alle tingene dine. 

Til salgs Saras Hage

Boligprosjektet Saras Hage består av 26 selveierleiligheter fordelt på to bygninger. Det er 1- til 3-roms leiligheter i varierte størrelser, i tillegg til flotte familieleiligheter over to plan. Prosjektet er ferdigstilt og det er fortsatt mulig å sikre seg drømmeleiligheten i dag.

Les mer om Saras Hage

Meld interesse

Ønsker du å holde deg oppdatert boligprosjektet, meld din interesse i dag!

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.