Solseilet, Tromsø | Bolig til salgs | Thon Eiendom
Fasade på Solseilet i Tromsø.

Nærområdet

Solseilet vil ligge i området Nordbyen - det mest spennende byutviklingsområdet i Tromsø. Fra Solseilet kan du nyte utsikten til det beste Tromsø har å by på.

Nordbyen – en bydel i utvikling

DET GODE LIV PÅ TAKET AV TROMSØ

Fra leilighetene kan man nyte utsikten til det beste Tromsø har å by på, fra pulserende byliv til storslått natur.

Fra gammelt av gikk denne tomten under navnet Saraholla. Oppkalt etter kvinnen som holdt til her i det sørvestre hjørnet av kvartalet, der skrenten ned fra Rektor Steens gate er på sitt høyeste.

Nordbyen har tidligere vært en ærverdig del av sentrum og nå skjer det en eventyrlig utvikling i området for å ta tilbake denne statusen. På den såkalte Verftstomta er det også igangsatt utbygging av en rekke leiligheter og næringsbygg. Utviklingen av området rett ved sørsiden av Tromsøbrua er i ferd med å gi et løft for Tromsø generelt og Nordbyen spesielt.

Kort vei til alt

MIDT I HJERTE AV TROMSØ

Med sitt langstrakte og unike design blir Solseilet et flott landemerke i byen.

Flere serveringssteder har dukket opp i nærområdet etter hvert som bebyggelsen i Nordbyen har blitt oppgradert. Det er kort gangavstand til alle Tromsøs shopping- og kulturtilbud. Du sykler til Universitetet eller Fjellheisen på 20 minutter, bruker du bil tar det 10 minutter.

Fra Solseilet vil det også være kort gåavstand til både ski- og turløyper. Med andre ord ligger alt godt til rette enten du foretrekker det urbane eller det naturlige landskapet

Solnedgang, Tromsø, Solseilet, Thon Eiendom

Solseilet blir et signaturbygg beliggende i det mest spennende byutviklingsområdet i Tromsø.

Ønsker du å vite mer om Solseilet?