Oslo Grønland

Grønland er et spennende område i endring, og det kommer til å få den største utviklingen i Oslo sentrum de neste 10 årene.

Bjørvikas utvikling og i tillegg til at Schweigaards gate er oppgradert gjør at sentrum utvikler seg nærmere Grønland. Vi opplever allerede nå at etterspørselen øker etter lokaler på Grønland, noe vi anser bare vil forsterke seg i årene som kommer. Dette gjelder både innen «food and beverage» og retail-segmentet (kjedekonsepter og nisjekonsepter).

Vi har flere lokaler fra 50-200 kvadratmeter som kan tilpasses riktige konsepter. Vi har mange eiendommer i hovedgaten på Grønland, fra Grønlandsleiret 1 ned til Grønlandsleiret 47. Her er det mange spennende muligheter for deg som ønsker å være tidlig ute med etablering i et område i endring.

Ønsker du lokaler på Grønland? 
Vi kan hjelpe deg å finne riktig lokale til ditt konsept.

Nærmiljøet

Grønland er et indre strøk rett øst for Oslo sentrum, beliggende i bydel Gamle Oslo. Det er avgrenset av Vaterland med Akerselva i vest, Tøyen m/ Enerhaugen i nord, Gamlebyen i øst og sørøst, og sporområdet til Oslo S i sør. Kort vei til alt av kollektivtilbud.

  • 8 min
  • 11 min.
  • 2 min.
  • 2 min
  • 12 min.
  • 2 min
  • 4 min.
1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Ønsker du å vite mer om våre lokaler på Grønland?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Ditt konsept:
Prisnivå på konseptet:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Handlegate Storgata i Oslo

Storgata er parallellgaten til Torggata, med konsepter som G-MAX, Eplehuset, Joe & the Juice og Standard. I tillegg finnes det flere klesbutikker, apotek, kaféer og restauranter. I Strøget som er passasjen mellom Torggata og Storgata, ligger populære utelivssteder som Mono og Angst.

Se området