Oslo Storgata

Storgata er parallellgaten til Torggata med flere kjente butikker og spisesteder, og i Storgata 31 ligger Gunerius kjøpesenter. Storgata er en handlegate i utvikling, med muligheter for å leie lokaler for butikker og spisesteder.

Storgata er parallellgaten til Torggata, med kjente konsepter som G-MAX, XXL, Kaffebrenneriet, Eplehuset, Joe & the Juice og Standard. I tillegg finnes det flere klesbutikker, apotek, kaféer og restauranter. 

Den hyggelige passasjen Strøget er en trendy utelivsgate som går mellom Storgata og Torggata. Der finnes det flere spennende konsepter som Angst Bar, Perestroika, Cafe Sør og Uhørt, som er populære utesteder. Frisørsalongen Adam & Eva ligger også her.

Ønsker du lokaler i Storgata?
Vi kan hjelpe deg å finne riktig lokale til ditt konsept.

Nærmiljøet

Storgata er parallellgaten til Torggata og ligger i gangavstand til Youngstorget, Jernbanetorget og Grünerløkka.

  • 10 min.
  • 6 min
  • 8 min
  • 5 min.
  • 3 min
  • 7 min.
  • 11 min
1 / 3
2 / 3
3 / 3

Ønsker du å vite mer om våre lokaler i Storgata?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Ditt konsept:
Prisnivå på konseptet:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Handlegate Torggata i Oslo

Torggata er den tredje største handlegaten i Oslo, og store deler av gaten er bilfri. Kjente butikker som Gina Tricot, Habitat, Kjell & Company, Clas Ohlson og Kitchn har lokaler her. I tillegg finner du nisjebutikker som svenske Whyred og norske Qomo, og kjente merkevarer som Lee Store og Vans Concept Store. 

Se området