Oslo Torggata

Torggata er en spennende handlegate som de siste årene har utviklet seg mye, med mange kjente butikker og serveringssteder i tillegg til spennende nisjekonsepter. Trenger du råd om hva slags lokale du bør velge, hjelper vi deg selvfølgelig med det!

TORGGATA ØST - OSLOS TRENDGATE

Torggata øst er en spennende handlegate som de siste årene har utviklet seg mye. Det startet med oppgradering av gaten til å bli en gå/sykkelgate, og dette åpnet for et bedre handlemiljø. Nå har gaten fått trendy nisjebutikker og gode serveringssteder som gjør at gaten er hyggelig både dag- og kveldstid.

På hjørnet av Hausmanns gate/Torggata finner du sykkelkafeen Peleton – oppkalt etter hovedfeltet i et sykkelritt. Her er kafé og sykkelverksted vegg i vegg. Flere andre serveringssteder er populære i gaten så som Munchies, Crow Bar & Bryggeri og Lokk. Langs gaten finnes det blandt annet disse kjedebutikkene som Bohus, Match, Kid Interiør, Nille, Normal og Clas Ohlson. Nisjebutikker som Dr. Martens er også etablert i gaten.

TORGGATA VEST

Torggata vest er gågaten mellom Stortorvet og Youngstorget. Dette er den tredje største handlegaten i Oslo, og har mange butikker og også noen serveringssteder.

Gaten har for det meste kjedebutikker som Gina Tricot, Clas Ohlson, Kitchn og TGR. Tommi´s burger Joint har etablert seg her med sine fantastiske burgere, og også Joe & the Juice har åpnet servering her.
Den lille passasjen Strøget har inngang fra Torggata. Dette er en trendy og hyggelig utelivsgate som huser flere populære konsepter som Angst Bar og Cafe Sør.

Ønsker du lokaler i Torggata?
Vi kan hjelpe deg å finne riktig lokale til ditt konsept.

Nærmiljøet

Torggata ligger mellom Stortorvet, Youngstorget og Grünerløkka, og har en svært sentral beliggenhet i Oslo sentrum med gangavstand til alt.

  • 11 min.
  • 8 min
  • 15 min
  • 2 min.
  • 1 min
  • 6 min.
  • 3 min.
  • 10 min
1 / 4
2 / 4
Torggata - Populær handlegate
3 / 4
Butikklokale - Qomo
4 / 4

Ønsker du å vite mer om våre lokaler i Torggata?

Handlegate Storgata i Oslo

Storgata er parallellgaten til Torggata, med konsepter som G-MAX, Eplehuset, Joe & the Juice og Standard. I tillegg finnes det flere klesbutikker, apotek, kaféer og restauranter. I Strøget som er passasjen mellom Torggata og Storgata, ligger populære utelivssteder som Mono og Angst.

Se området