Bjørkelangen AMFI Bjørkelangen

AMFI Bjørkelangen består av to sentre i hjertet av Bjørkelangen; Nord og Syd. Bjørkelangen er kommunesenteret i Aurskog Høland kommune. Her ligger helsesenteret, biblioteket, svømmehallen, barne-, ungdom- og videregående skoler, kultursal, kulturskolen, kjøpesenter og Big Box handelspark.

Om senteret

AMFI Bjørkelangen Syd er nylig pusset opp innvendig, og fremstår moderne og attraktiv med Rema, Vinmonopolet og Boots som de store dragerne.

AMFI Bjørkelangen Nord er under utvidelse og modernisering og skal stå ferdig i 2024. Senteret utvides med 4500 kvm og det bygges 46 boliger på taket.

AMFI Bjørkelangen Syd og Nord er en stor arbeidsplass for kommunens innbyggere.

Besøk senterets egen nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Bjørkelangen har en sterk lokal posisjon, og er et velfungerende nærsenter. Senteret har som målsetting å favne en bred, lokal målgruppe i Aurskog-Høland kommune, samt nærliggende områder.

Primærmarked: Aurskog-Høland kommune med 17 591 innbyggere. Sekundærmarked: Kommunene Sørum, Fet, Rømskog og Eidskog med til sammen ca. 35 000 innbyggere. Bjørkelangen ble erklært som landsby for 8 år siden – som nummer 4 i landet. Å Være landsby innebærer at man ønsker å ta med det beste både fra byen og landet, noe Bjørkelangen uten tvil kan representere.

Omsetning

Fra 2020 til 2021 var det en vesentlig økning i omsetningen. Det skyldes i hovedsak at de to sentrene kom under samme forvaltning, samt at grensen til Sverige var stengt. I 2022 ble omsetningen på kr. 352 mill. Nedgangen skyltes i hovedsak at grensen til Sverige åpnet igjen, og dagligvare og vinmonopolet hadde et fall i omsetningen.

Butikkmiks

Senteret har en god butikkmiks, og her kan man vandre rundt i tidsriktige omgivelser over to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring.

I forbindelsen med utvidelsen som skal være ferdig høst 2024 vil butikkmiksen økes betraktelig, samt at nye næringsaktører vil komme inn.

Noen av de største butikkene:

Extra / REMA 1000 / Vinmonopolet / Apotek1 / Cubus / Nille / Princess / MUST / Norli

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

352 mill
Omsetning (2022)
1 304 824
Besøkende (2022)
22
Antall Leietakere
12 750m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 200
  • Toaletter og stellerom Ja

Nærmiljøet

AMFI Bjørkelangen ligger midt i sentrum av Bjørkelangen. I reguleringsplanen som innbefatter senteret, er det i tillegg prosjektert inn 450 nye boliger, samt noe mer handel. Det er lokal bussholdeplass rett utenfor sentrene, samt gangavstand til stasjonsområdet. Innenfor en radius på 400 meter ligger rådhus, svømmehall, helsehus, videregående skole, politi, samt flere butikker på gatenivå. Disse er i gangavstand.

  • 2 min.
  • 6 min.
  • 9 min.
  • 8 min.
  • 10 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Vi skal sammen videreutvikle vår merkevare som kvalitetssenter og styrke oss som kommunens handelssentrum.