Hyllinge Familia Köpcentrum

Familia ligger ved E4 i tettstedet Hyllinge, 14 kilometer utenfor Helsingborg, som er Sveriges 8. største by. Familia er en del av det større handelsområdet Hyllinge Storcenter, og nå pågår en totalrenovering av senteret. Nye Familie vil stå ferdig i løpet av 2019.

Om senteret

Familia er en del av det større handelsområdet Hyllinge Storcenter med rundt 80 000 kvadratmeter handelsareal. Seks millioner kunder besøker handelsområdet i året som omsetter for drøyt to milliarder kroner i året. 

Senteret eies av Olav Thon Gruppen og åpnet i 2006, og har en god butikkmiks av store kjeder og små lokale aktører. Familia er et senter for hele familien. Besøk senterets nettside på familiakopcentrum.se.

Totalrenovering av senteret

I løpet av 2019 vil Familia stå ferdig etter en totalrenovering av hele senteret. Eiendommen kommer til å være oppdatert og tilpasset et helt nytt konsept innen kjøpesenterbransjen i Sverige. Pressesaker som prosjektet på Familia kan følges i Thon Property sitt presserom

Marked/kundegrunnlag

Familia ligger i Åstrops kommun - en kommun med 15 600 invånare och växande. Centrets marknadsbas betraktas som Åstrops kommun och tillhörande kommuner som ingår i Helsingborgfamiljen. Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Ängelholm och Örkelljunga. Regionen närmare 350 000 invånare.

Omsetning

Familia hadde i 2018 en omsetning på 123 millioner kroner, en nedgang på 38 prosent fra 2017. Årsaken til den store nedgangen er totalrenoveringen av senteret, som vil stå ferdig i løpt av 2019.

Butikkmiks

Familia ligger i handelsområdet Hyllinge Storcenter der blant annet City Gross, Hyllinge Cash, ICA Maxi og Bauhaus ligger. Butikkmiksen til Familia er redusert på grunn av totalrenoveringen av senteret, men nye og spennende konsepter vil komme på Familia når renoveringsprosjektet er ferdig.

Noen av våre leietakere:

City Gross / Hennes & Mauritz / Jula / Euronics / Kronans Apotek 

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

101 mill
Omsetning (2020)
150 797
Besøkende (2020)
5
Antall butikker
5 480m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

Takket være beliggenheten i det sterke handelsområdet Hyllinge Storcenter, hvor City Gross, Hyllinge Cash, ICA Maxi, Bauhaus og flere, ble Familia raskt et populært utfluktsmål.

Nærmiljøet

Familia ligger ved E4 i tettstedet Hyllinge, 14 kilometer utenfor Helsingborg, som er Sveriges 8. største by.

  • 1,1 km
  • 9,9 km
  • 14,1 km

Popup med Popup Agency

Popup Agency hjelper Thon Property og finne midlertidige lokaler og mellomrom i de fleste av våre kjøpesentre. Popup Agency skaper konsepter og løsninger for merkevarer og forhandlere som velger å jobbe smart, fleksibelt og kostnadseffektivt.

Popup er midlertidige butikker som dukker opp i en kortere periode og forsvinner igjen. Muligheten skaper oppmerksomhet og gir kundene en opplevelse av noe nytt og spennende.

Hvis du er ute etter et rom som passer dine behov - ikke nøl med å kontakte Popup Agency med spørsmål eller forespørsler.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Vi har ett fantastiskt spännande projekt igång på Familia och ser fram emot att avsöja våra planer under 2019! Per Nilsson, eiendomssjef