Kleppe Jærhagen

Jærhagen ligger i sentrum av Klepp på Jæren, like utenfor Stavanger. Butikkmiksen består av store og små leietakere. Senteret utvider med 39 000 kvadratmeter og i november 2018 åpner 28 nye butikker.

Om senteret

Jærhagen ligger på Klepp, 2 mil utenfor Stavanger. Senteret har gode besøkstall og opplever en positivt økning i omsetning. Kundene kommer fra Klepp og nærliggende områder. På Jærhagen kan store og små konsepter nyte godt av hverandre, og kundene kan gjøre all sin handel innendørs. Senteret er åpent, luftig og annerledes med levende trær inne og frukttrær ute.

Senteret eies av Klepp Nord AS og driftes av Olav Thon Gruppen. Besøk senterets nettside på amfi.no/kjopesentre/jaerhagen/.

Utbygging på senteret

Jærhagen har etter utbygging totalt 65 000 kvadratmeter, 1700 parkeringsplasser og 60 butikker. Det blir et spennende senter hvor et «vanlig kjøpesenter» kombineres med et «big boxsenter». 

Marked/kundegrunnlag

Jærhagen er et nærsenter for hele familien og har kunder i alle aldre. Primærmarkedet er Klepp. Sekundærmarkedet er Stavanger, Time, Sola, Sandnes og Hå. Det er stort potensiale for handel med 15 minutter kjøring fra hele sekundærområdet.

Omsetning

Jærhagen hadde i 2018 en omsetning på 727 millioner kroner, en oppgang på 22,2 prosent fra 2017. Som et resultat av utbyggingen er forventet omsetning i  2019 på 1,4 milliarder kroner. 

Butikkmiks

Senteret ble åpnet i 2004 og har en god butikkmiks inkludert apotek, bank, post og Vinmonopol. Når senteret i 2018 utvider med rundt 39 000 kvadratmeter vil det komme mange nye butikker, inkludert storkonseptbutikker. På tomten til Jærhagen finner du også McDonalds og Uno X.

Noen av de største butikkene:

Coop Mega / Coop OBS Bygg / THansen / Rusta / G-Sport / Sport Outlet / Power / Elkjøp / Lampehuset / Fagmøbler / KappAhl

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

727 mill
Omsetning (2018)
1 557 116
Besøkende (2018)
51
Antall butikker
37 167m²
Areal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 1700
  • Gratis parkering Ja
  • Rullestol til utlån Ja

På Jærhagen senter har også gavekortautomat, familieparkering, minibank og stellerom. 

Nærmiljøet

Jærhagen ligger i Klepps mest sentrale knutepunkt ved R44 og RV 510, og det passerer 28 000 biler forbi daglig. Det er 15 minutters kjøring til Jæren, Sola og Sandnes, og 25 minutter til Stavanger.

  • 0,8 km
  • 3,7 km
  • 11,5 km
  • 17,4 km
  • 26,4 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Jærhagen er hjertet i lokalsamfunnet med mye å glede seg til. Alltid.