Gardermoen Byggeklare tomter i Gardermoen Næringspark - 200 mål

Gardermoen-regionen kalles for "Norges knutepunkt mot verden". Med lokaler nær hovedflyplassen blir verden mindre for deg og dine kunder.

Gardermoen Næringspark er i stor utvikling og Olav Thon Gruppen eier store tomtearealer i området som kan utvikles fortløpende etter behov. 

Her er det muligheter for bygging av spesialtilpasset bygg for din virksomhet med tomter fra 30 mål. Tomtene er ferdig regulert til bl.a. industri, lager og terminalvirksomhet - i tillegg til kontorer. Byggetid anslås til 18 måneder etter at rammetillatelse foreligger.

Det er flere store aktører som har base i Brages veg som bl.a. Mowi AS, Schenker AS, GF Logistikk, Felleskjøpet og Asco Norge AS.

Det er også gode muligheter for store parkeringsarealer.

Beliggenhet

Gardermoen Næringspark er omkranset av Oslo Lufthavn Gardermoen, E6 og RV 174 og ligger dermed "midt i smørøyet". I tillegg finner vi tog- og busstasjon i umiddelbar nærhet. Det er gode overnattingsmuligheter i umddelbar nærhet. Næringsparken er et av Østlandets mest sentrale trafikk-knutepunkter og et næringssentrum som egner seg for alle typer virksomheter. Kun 5 minutter unna Oslo Lufthavn, og 2 minutter fra E6 og RV35.

  • 8,7 km
  • 45,2 km
Tomteområde avmerket
1 / 3
Tomteområde avmerket
2 / 3
Thon Hotels Gardermoen og Thon Congress Gardermoen ligger i umiddelbar nærhet med gode hotell- og konferansefasiliteter.
3 / 3

Vil du vite mer?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale. Felter merket * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.