Boligprosjektet Wessel Park i Vestby
Wessel Park ligger sentralt i Vestby med togstasjonen som nærmeste nabo.

Nå bygger vi nye Vestby sentrum

Vestby sentrum er i vekst, og vi er godt i gang med byggingen av boligprosjektet Wessel Park. Sammen med flere store aktører er vi i Thon Eiendom med på utviklingen av den lille perlen 30 minutter fra Oslo.

Omringet av Oslofjorden og skjønne skogområder er Vestby på vei til å bli et attraktivt sentrum med nærhet til alt du trenger, og litt til. Og dersom du ønsker å ta del i prosjektet kan salgssjef Kenneth Ytterbø fortelle at du ikke kan sitte for lenge på gjerdet.

«Interessen for Wessel Park er stor, og salget har vært strålende.»

Et spennende boligprosjekt med anerkjente arkitekter

Hille Melbye arkitekter er arkitektene bak Wessel Park sitt moderne utseende der variasjon i både høyder og materialbruk gjør at leilighetene kan skilte med praktiske løsninger, i tillegg til å være en fryd for øye. Det som også gjør Wessel Park unikt er at alle leilighetene har uteplass i form av balkong eller takterrasse. De største leilighetene kan attpåtil skilte med begge deler.

For at interiøret skal kunne stå i stil med fasaden til Wessel Park har Ramsøskar Interiørarkitekter fått jobben med å designe leilighetene. Ikke bare er de opptatt av bokvalitet, men også mulighetene for å kunne tilpasse leilighetene etter ditt behov. God utnyttelse av hver eneste kvadratmeter sørger for at alle leilighetene føles luftige og romslige – uansett størrelse.

 

Wessel-Park-Spisestue-Kjokken-Thon-Eiendom-1920x1080.jpg

Store, åpne løsninger gir luftige og romslige oppholdsrom. 

En viktig del av sentrumsutviklingen

Det som gjør Wessel Park til et spesielt spennende prosjekt er at det er en del av et større satsingsprosjekt vedtatt av Vestby kommune. Sammen med flere andre boligutviklere er kommunen med på å skape et nytt sentrum bestående av ca. 6000 nye boliger.

Wessel Park er en viktig del av denne utviklingen, og med plassering kun to minutters gange fra togstasjonen er beliggenheten så sentralt som du får det. I tillegg til 106 leiligheter fordelt på to bygg, skal hele første etasje brukes som næringslokaler. Her skal diverse butikker og cafeer være med på å gi området rundt Wessel Park mer liv. Rundt Wessel Park skapes det både intime, rolige rom men også mer åpne, fleksible plasser og områder for aktivitet, lek og opphold. Der barn kan vokse opp i trygge omgivelser, der unge par kan etablere seg med umiddelbar nærhet til hovedstaden og der eldre kan nyte livet i et rolig miljø.

 

wesselpark-vestby-night (1).jpg

Grønne og innbydende områder rundt Wessel Park er skapt for å trives i.

Tryggheten ved å kjøpe nytt

Det å skulle kjøpe en helt ny bolig før det er ferdig bygget kan for noen oppleves skummelt. Men vi kan garantere deg at det er en av de tryggeste investeringene du kan gjøre. Det er utallige gode grunner til å kjøpe leiligheten før den er ferdig bygd, ti av disse grunnene har vi skrevet om her.

For det første kan du skreddersy boligen akkurat slik du ønsker den, og når du flytter inn er alt nytt og moderne. Ubehagelige overraskelser eksisterer heller ikke ved kjøp av ny bolig. Prisen er fast og med fem års reklamasjonsrett og garanti på boligen slipper du å bekymre deg for noe som helst rundt kjøpet av ny leilighet.

Ta del i utviklingen

Et boligprosjekt som Wessel Park krever samarbeidspartnere av høyeste kvalitet i alle ledd, og selve byggingen er det den lokale entreprenøren J.I. Bygg som står bak.

«Vi i J.I. Bygg er stolte av å være delaktige helt fra starten av arbeidet med det nye Vestby sentrum. Wessel Park vil bli et viktig bidrag i Vestbys sentrumsutvikling, og vi tror at prosjektet kan legge til rette for et urbant og hyggelig fellesmiljø for både beboere og besøkende. På byggeplassen har det allerede vært flere måneder med aktivitet. Vi startet grunnarbeidet i juni, og prosjektet er godt i gang. For oss som lokal bedrift fra Vestby er det ekstra spennende å få bidra til utvikling av vårt eget lokalmiljø.» forteller prosjektleder hos J.I. Bygg Lasse Syversen.

Dersom du ønsker å være med på utviklingen av Vestby sentrum er det flere ting du kan gjøre. Klikk deg videre for å lese mer om Wessel Park her, book en privatvisning via vår visningskalender eller ta direkte kontakt med prosjektets salgssjef Kenneth Ytterbø.

 

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Wessel Park

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.