Coop Mega Butikkmedarbeider

Søknadsfrist: 28.april

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet, som det er hyggelig å handle i. Som butikkmedarbeider bidrar du til dette gjennom en blid og smilende væremåte, arbeidsinnsats og en utpreget vilje til å glede kundene.

Coop Mega Egersund søker Butikkmedarbeider i 50% stilling

 

Dine sentrale arbeidsoppgaver:

Kundebehandling og salg
Forefallende butikkarbeid som varepåfylling, rutiner mm

 

Våre forventninger til deg:

Først og fremst har du lyst til å jobbe i butikk! Du er sprudlende og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Coop Mega Egersund ved å fokusere på salg og kundebehandling.

Det er viktig at du snakker godt norsk. I tillegg ser vi gjerne at du har erfaring fra dagligvarebutikk. Et stort pluss om du har interesse for og/eller kunnskap om mat.

 

Hva kan du forvente deg av oss?

Vi har gode utviklings og karrieremuligheter. Som butikkmedarbeider får du mulighet til kompetanseheving gjennom e-kurs og opplæring i regi av egen kompetanseavdeling. Coop Økonom SA har fokus på intern rekruttering, og det er et hav av muligheter for deg hvis du gjør en god jobb og ønsker en karriere innen dagligvarebransjen.

 

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

 

Spørsmål vedrørende stillingen kontakt:

Butikksjef Anders B. Tengesdal Tlf 46 79 81 36

 

Søknad sendes til:

anders.bertelsen.tengesdal@coop.no

 

Søknadsfrist: 28.april 2019