NORMAL søkjar butikksjef

Søknadsfrist: Snarast

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Om verksemda

Normal Norge AS har med stor suksess opna sine 58 første butikkar i Noreg. Ekspansjonen fortsett i heile landet, og no er turen kome til Sogndal. 

 

Verksemda er ein meget dynamisk kjede, med eit unikt konsept når det gjeld markedsføring/branding, vareutval og prisar. Det er ein verksemd kor ein møter kvarandre i augehøgde, og kor ein ønskjer at kollegaer skal lykkast. Verksemda har ein sunn økonomi, og er inne i ein meget positiv utvikling. Verksemda har ein ambisiøs vekstplan for Noreg. 

 

Arbeidet

Som butikksjef får du ein nøkkelposisjon i arbeidet med å sikre ein fantastisk butikkoppleving for kundane, slik at dei ønskjer å besøkje oss igjen. Du har lyst til å ta vare på butikken, kundane og medarbeidarane. Du vil samtidig få moglegheita til å vere med på ein fantastisk reise i ein detaljhandelskjede i voldsom utvikling. 

 

Ønskte kvalifikasjonar

Du har ein leiarprofil som får fram det beste i dine medarbeidarar. 

Du har erfaring frå detaljhandel samt leiarerfaring.

Du er synleg og går fremst i kvardagen - og kan omsetje prat til handling.

Du er pliktoppfyllande, flittig og møter på jobb med godt humør, slik at våre kunder og dine kollegaer kan merkje at du brenn for å gjere NORMAL til den beste staden å handle sine basisvarer. 

Samtidig evnar du å skape ein solid utvikling og inntening i butikken. 

 

Søknad og startdato

Forventa startdato: April 2019

Søknadsfrist: Snarast

 

Intervjuer holdes fortløpande. 

Ved stor søkjarmengde kan stillingane bli besatt innan søknadsfristen er utløpt. 

 

Vi gleder oss til å lese din søknad!

SØK HER