Ledig stilling Deltid Elkjøp Phonehouse

14. mai 2019

Søknadsfrist 14.Mai

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Vi søker deltidsselgere til Elkjøp Phonehouse på AMFI Vågen

 

Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Da har du gode forutsetninger for å bli en dyktig selger hos oss! Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfordringer og ønsker. Det er en smal sak for deg, som ønsker å være best i alt du gjør, og som er både resultat- og løsningsorientert. Du elsker å nå målene dine og vi liker å feire sammen med deg når du gjør det. 

Vil du i tillegg kalle deg selv kunnskapsrik, nysgjerrig og kreativ, er du en meget god kandidat til denne jobben. Interesse for varene og tjenestene vi selger er en fordel, men ikke et krav: Vi har et omfattende opplæringsprogram hvor du kan få kunnskapen og kompetansen du trenger. 

Elkjøp Phonehouse Vågen søker etter deltidsselger som kan jobbe både dagtid og kveldstid samt helg. 

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Med stor innsats og pågangsmot kan du nå langt i Elkjøp, for vi liker å gi muligheter til folk som jobber for det. 

Kulturen vår er viktig for oss, og stort sett alt du gjør som ansatt i Elkjøp kan rotes i våre tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Din oppgave blir sammen med andre å gjøre kundene våre 100 prosent fornøyd hver dag og å ha det artig i samme slengen. 

Hos oss kommer du til å få god opplæring, og vi tilbyr konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale, gode karrieremuligheter, finfine personalkjøpsordninger og supre forsikringsavtaler. 

Synes du dette hørtes gøy ut? Da håper vi du har lyst til å jobbe hos oss! 

Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering. For å bli vurdert til stillingen må du være over 18 år. 

Kandidater vurderes fortløpende og utlysningen kan endes før søknadsfrist om riktige kandidater er funnet. 
Søknadsfrist 14 mai