Kaos

Søknadsfrist: Snarest!

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Er du KAOS sin nye deltid med eksepsjonelle salgsferdigheter & smittende engasjement?

 

Klesbutikken KAOS er de lokale egeneide multibrand-butikkene med passion for butikkdrift. Kjerneverdiene våre er kvalitet, allsidighet, opplevelse og service. I våre butikker finner du alt fra dress og formelle klær til jeans, t-skjorter og hverdagslige antrekk. KAOS er ikke bare butikken for menn som elsker mote, men like mye for mannen i gata som liker kule klær med god kvalitet og passform. Vi ligger på et høyt nivå innen kundeservice og merchandising. Vi fører en rekke kjente skandinaviske merker og er sentrale samarbeidspartnere for flere av disse.

 

Vi er ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å yte den beste servicen og uforglemmelige handleopplevelser til våre kunder. Vi føler oss sikre på at vi gir muligheten til å delta aktivt i en litt større grad enn hva som er vanlig. For eksempel vil de rette deltider få mulighet til å delta på innkjøp, eller tillegges egne ansvarsoppgaver der det er naturlig og ønskelig. Du er rett og slett med å forme din egen hverdag gjennom engasjement , resultater og et godt stykke arbeid.

 

Er DU en person som drives av å opprette gode kundeforhold og skape det lille ekstra for våre kunder, samtidig som du er resultatbevisst og jobber hardt for å lykkes – da vil vi gjerne høre fra deg. Hos oss vil du få mulighet til egen utvikling, samt bidra til at vår nye butikk settes på kartet. 

 

Det er viktig at du kan jobbe mye i sommer – og ønsker å jobbe minimum 2 til 3 vakter i uken fra høsten. Ønsker du mer ser vi selvfølgelig på muligheten til dette også. 

Kvalifikasjoner / Forventninger

 

-       Utadvendt med stort pågangsmot og engasjement

-       Du overgår kundens forventninger

-       Pliktoppfyllende og ansvarsbevisst

-       Selvgående og resultatorientert

-       Erfaring fra salg er en fordel, men ikke et krav

-       Et indre ønske om å jobbe med salg av klær og lykkes med dette. 

-       Forstår at Facebook, Tinder og andre SoMe aktiviteter hører til fritiden og ikke jobb.

-       Bør helst ha fylt 20 år

 

For mer informasjon ta kontakt med;

Jay Monge Mobil: 900 19 395 jay@kbykaos.no

 

Det anbefales sterkt en muntlig presentasjon til overnevnte, samt målrettet søknad.

Åpne søknader vil ikke bli vurdert