Selger 70%

Søknadsfrist: 27.05.2019

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Glitter søker etter en glittrende og engasjert Selger i 70% stilling

 

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.

 

Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.

 

Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.

 

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

 

Dette er en 70% fast stilling i helger, dag- og kveldstid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

 

Søknadsfrist: 27. mai 2019
Tiltredelse: 1. august 2019

 

 

Søk på stillingen

 

 

Glitter er markedsledende innen motesmykker og tilbehør i Norden. Totalt finnes det ca 190 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt spekter av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service. Vi er spesialister på styling, og har forslag på hvordan man med små forandringer kan forbedre sin personlige stil. Glitter er et datterselskap av handelshuset Bergendahl & Son, eid av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon. Trading House Bergendahls består av Bergendahls Food (Citygross, EKO), Granit og Glitter.