Boys of Europe

Frist fortløpende

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Søker midlertidig deltidsansatt

BOYS OF EUROPE SØKER MIDLERTIDIG DELTIDSANSATT, MED MULIGHET FOR FAST ANSETTELSE

Boys of Europe er herrekjeden med størst vekst i Norge de siste årene.

Vi har nærmere 60 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og vil om kort tid åpne mange flere. Vår visjon er å bli kundenes førstevalg, best i butikk og en pilar i norsk tekstilindustri. Gjennom dedikerte og kompetente ansatte definerer vi butikken som den viktigste markeds- og salgskanalen.

Vi tilbyr alltid kommersielle produkter tilpasset målgruppen vår. Vi skaper arbeidsplasser for mange unge mennesker og utvikler talenter til ledere. Vi stimulerer til stor handlelyst og gir de beste handleopplevelsene til våre kunder - hver gang. Vår modell er enkel, smart og lønnsom - og vi skaper kontinuerlig vekst!

 

Vi søker en dyktig superselger med stort pågangsmot som trives med å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet.

 

Arbeidsoppgaver:

Bidra til sunn drift av butikk, eventyrlige salgstall og oppnåelse av budsjett. Varehåndtering og oppfølging av kampanjer og salgsaktiviteter Yte til enhver tid den beste kundeservicen i bransjen

 

Personlige egenskaper:

Resultatorientert og samarbeidsvillig med stor arbeidskapasitet. Kreativ og har evnen til å inspirere andre. Trives i et fartsfylt miljø.

 

Kvalifikasjoner:

Det er et pluss med salgserfaring fra tilsvarende bransje, men ikke et krav. Er fleksibel og kan stille opp i ukedager og helger, samt ferier og når butikken har behov

 

Vi tilbyr:

Muligheten til å jobbe med produkter av høy kvalitet i et dynamisk selskap. 
Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et veletablert konsern. 
Konkurransedyktige betingelser.