Thune søker butikkselgere

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Butikkselgere deltid - Thune Sandvika

Gjennom over 160 år har Thune skapt glede og begeistring med gaver til livets store og små merkedager. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste service og kvalitet. Vi selger kvalitetssprodukter og samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.

 

Thune på Sandvika Storsenter er veletablert og en av kjedens aller største butikker med et bredt sortiment av eksklusive smykker og klokker. Butikkens kunder har høye forventninger og krever det ypperste av kundeservice og kompetanse. 

Vi skal nå styrke kompetansen og søker en til to nye medarbeidere i deltidsstilling.

For den rette kandidat kan det være aktuelt med heltidsstilling. Avtalt stillingsstørrelse er fleksibel og vil avtales med den enkelte kandidat. Stillingene er i utgangspunktet tidsbestemte med varighet til oktober/november, men det er gode mulighter for fortsettelse etter dette enten i Sandvika eller en annen butikk i kjeden. 

For å trives og lykkes i Thune må du ha en personlighet som evner å utvikle gode relasjoner til kollegaer og kunder over tid. Det er naturlig for deg å ta initiativ og stå på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. Thune er faghandel, kunder og samarbeidspartnere forventer kompetanse og service - fagkunnskap er sentralt for å lykkes i Thune. Vi tilbyr interne kurs og gode muligheter for opplæring for de rette kandidatene.

Å være medarbeider i Thune innebærer å ha et stort ansvar i å utvikle kjedens kunder fra transaksjon til relasjon. Du går på jobb med entusiasme hver dag, for å inspirere og glede både kollegaer og kunder. 

Vi ser etter deg som har interesse og teft for personlig salg og kundeservice som skaper handleopplevelser kundene vil huske og verdsette.

  

Det er ikke påkrevd med bransjeerfaring, siden god opplæring vil bli gitt, alternativt kan relevant bakgrunn være fra bransjer med kvalitetsprodukter og/eller luksusprodukter. 

 

Arbeidsoppgaver vil dreie seg om:

  • Salg og kundeservice
  • Butikkprofilering 
  • Orden 
  • Vareplassering 


Arbeidstiden vil være fast etter arbeidsplan, du må regne med å jobbe mye i ferier og til jul.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson:

Anne K. Thommassen

Konst. butikkleder

 

Telefon: 67 56 93 00