Søstrene Grene søker ekstrahjelp

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

HS Retail AS er franchisetaker for Søstrene Grene på Sørlandssenteret. Vi er en del av HS Retail gruppen som drifter tilsammen 13 Søstrene Grene butikker i Norge. Søstrene Grene er en dansk kjede med butikker fordelt over Skandinavia, Europa og resten av verden. Hos Søstrene Grene finner De spennende varer fra hele verden, lekkert presentert i en labyrint av farger, former og dufter. De vet aldri akkurat hva De finner i butikkene, da varesortimentet hele tiden skiftes.

 

Felles for produktene er dog at det alltid er stilt høye krav til funksjonalitet og kvalitet – en stor del av produktene er designet av våre egne designere og finnes derfor kun hos Søstrene Grene. Hovedsortimentet består av interiørartikler, gaveartikler, leketøy, brukskunst, hobbyartikler og matvarer. Vårt mål er å tilby en unik innkjøpsopplevelse, som gjør Søstrene Grene til alle våre kunders favorittbutikk i kraft av produktene, presentasjonen og stemningen i butikken.

Å jobbe i en Søstrene Grene butikk er krevende og utrolig hyggelig. Du som medarbeider er et viktig element for at kunden skal få en spesielt hyggelig og annerledes handleopplevelse. Som ansatt hos oss har vi sterkt fokus på at du skal trives på jobb og at vi er en gjeng som trives med hverandre. Det er viktig at du er blid, utadvendt og kan være med på å spre glede blandt dine kollegaer. Vi søker deg som er kreativ, arbeidsom og gir alt for at din butikk skal være den beste Søstrene Grene butikken.


Hver uke mottar vi flere tonn med varer og det er derfor en jobb som krever at du er fysisk sterk og liker å ta i et tak.


Vi søker:
Ringehjelp/ekstrahjelp.

Du er arbeidsom og effektiv. Vil være med på å bidra til å skape en spesiell butikk, både med hensyn til kollegaer og kunder. Du har ingen faste vakter, men kan stille opp på kort varsel og arbeider i butikken etter behov. Stillingen passer bra til en som velger å ta friår fra skolen. I august måned vil du fungere som ferievikar ,og ut over høsten fra ca oktober blir det flere vakter da julerushet starter hos oss. Oppstart etter avtale.


Erfaring fra butikk vil være en fordel.


Søknadsfrist: Snarest.
Intervjuer blir tatt fortløpende.


Søknad kan sendes til STM1057@grenestore.com
Ved eventuelle spørsmål kan butikkansvarlig Anette Halvorsen kontaktes på 90077388