W.B. Samson søker deltidsmedarbeider

Søknadsfrist: snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Vi søker en deltidsmedarbeidere til W.B. Samson på Strømmen

 

W.B. Samson er et yndet spisested med tilbud fra tidlig morgen til utpå ettermiddagen, mandag til lørdag. En kopp kaffe og noe smått å bite i til frokost, salat, sandwich eller toast til lunsj eller en kakebit eller kanelbolle når man er sulten på noe søtt. Vi har nå en deltidstilling som må besittes. Arbeidstid er i hovedsak annenhver lørdag og eventuelt noen kveldsvakter i mnd, med mulighet for å jobbe ekstra i perioder.

 

W.B. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismark Samson. Den gang lå bakeriet i underetasjen på det som i dag er vår filial på Egertorget. I 1911 ble produksjonen flyttet til Gyldenløvesgate 8 på Frogner i Oslo – og her holder vi til fremdeles.

 

I dag drives firmaet av 4. generasjons bakermester Morten Samson og hans to sønner Carl Fredrik og Per Christian Samson. Carl Fredrik er ansvarlig for butikkdriften, mens Per Christian som har tatt fagbrev i bakerfaget er produksjonssjef. De er klare for å føre tradisjonene videre.

 

Samson har i dag 21 filialer i Oslo og Akershus.


Hvordan kan du vite at det er deg vi leter etter?
Du er en serviceinnstilt person med sans for struktur og orden, og som legger stolthet i arbeidet. Du er god på salg og kommunikasjon. Smilet sitter løst og dialogen med kunden kommer naturlig. Vi søker lagspillere med positiv energi. Interesse for mat, kaffe og bakevarer samt erfaring fra tilsvarende serveringssteder er selvfølgelig en stor bonus, men alt av nødvendig opplæring og produktkunnskap vil bli gitt.

 

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et profesjonelt og stadig utviklende miljø, samt et nettverk av dyktige og faginteresserte kollegaer. Det gis grundig opplæring og det er utviklings- og karrieremuligheter i et ekspansivt miljø. 

 

Vi har 18 års aldersgrense for alle ansatte. Tiltredelse 1. August, eller etter avtale.

 

 

Hvis dette er av interesse så send søknad og CV til helene.brokke@samson.no

/ jobb@samson.no

  

 

W.B. Samson As

Gyldenløvesgate 8

0260 Oslo

 

http://www.samson.no

Tlf: 22 54 23 60