søker deltidshjelp

2. juni 2019 Vis stillinginfo Søk på stillingen

Er du den som slekt og venner kommer til når de har problemer med teknologi? Hvis du liker å hjelpe til å kunne tenke deg å bli spurt enda oftere, bør du lese videre.

 

Vi søker akkurat nå etter selgere på 20-50% (tilsvarende 7,5 - 18,75 timer pr.uke i gjennomsnitt) til vår butikk på Triaden. 

 

For å passe og trives i stillingen må du være;

 

Interessert i teknologi:

Det er alt. Med fantastiske kolleger og verktøy i form av både en introduksjonsuke i Oslo og en opplæringsportal med onlinekurser, lærer du mer og merfor hver dag som går. 

 

Serviceinnstilt:

Du er genuint opptatt av salg og møtet med kunden. Og du ser det som en spennende utfordring at hver kunde skal forlate butikken med et smil om munnen, uansett kjøp eller ikke.

 

Målrettet:

For oss er ikke tidligere erfaring nødvendig - vi legger stor vekt på utviklingen din og at du vokser i rollen som selger med de personlige egenskapene dine i bunn. Enten ambisjonen din er å jobbe hos oss ved siden av studiene dine, eller på sikt å vokse internt i bedriften (i dag rekrutteres 70% av alle lederne våre internt) skal føle at du utvikler deg hos oss.

 

*Arbeidet er lagt til både hverdager og helger

*Ansettelsen vil skje i juni/juli

*Vi trenger din søknad senest 2.juni

 

Lønn etter tariffavtale. I tillegg tilbyr vi et spennende bonussystem , treningsbidrag og skarpe internkurser.

 

Du kan søke på stillingen her

 

Vi ser frem til å motta søknaden din.