Drøbak – et perfekt sted å bo

En drøy halvtime sør for Oslo finner du Drøbak – en sjarmerende perle med beliggenhet på Oslofjordens solside. Her bor du i umiddelbar nærhet til både sjø, natur og et blomstrende uteliv.

Drøbak har lenge gått under navnet badebyen, og det med god grunn. Med sin åtte kilometer lange strandlinje, byr Drøbak på mange flotte strender og badeplasser. Her finner du blant annet Badeparken og Parrstranda – Drøbaks mest populære badestrender og rekreasjonsområder for både fastboende og turister.

Men selv om Drøbak er kjent for å være en sommerby, finner du også flotte skiløyper i vinterhalvåret – bare én kilometer fra Drøbak sentrum.

Alt du trenger på ett sted

Trekker du nærmere sentrum, finner du en rekke koselige kafeer og restauranter – blant annet Kumlegaarden Restaurant. I tillegg har du både vinmonopol, matbutikker og kjøpesenteret Drøbak City rett rundt hjørnet.

Drøbak kan også tilby mange flotte aktiviteter, severdigheter og attraksjoner. Bare tre kilometer unna Lehmanns Brygge finner du blant annet Drøbak Golfklubb – en flott 18-hulls golfbane. Oscarsborg festning er dessuten bare en liten båttur unna. Byen huser også flere gallerier og museer.

Les mer om boligprosjektet Lehmanns Brygge

Nærhet til sjøen

Med fjorden som nærmeste nabo, er Lehmanns Brygge en perle i Drøbak. Her har Thon Eiendom nylig ferdigstilt 14 eksklusive leiligheter med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Leilighetene ligger vestvendt og har dermed lys- og solforhold i en egen klasse.

Den smale passasjen i Drøbaksundet byr dessuten på et yrende båtliv. Her kan små og store passasjer- og cruiseskip oppleves på nært hold på vei inn eller ut i fjorden.

«Beliggenheten med den umiddelbare nærheten til sjøen er som balsam for sjelen – sommer som vinter» Beboer på Lehmanns Brygge

Kort vei til det meste

Dersom du skal til Oslo, er det heldigvis god offentlig kommunikasjon med buss mellom Drøbak og Oslo. Med pendlerbussene tar det cirka 45 minutter til Oslo sentrum, og det går rutebusser med jevnlige avganger gjennom hele dagen. I helgene går det i tillegg nattbusser.  

Skal du ut å fly, bruker du cirka en og en halv time til Oslo Lufthavn. Det er dessuten kun en halvtime med bil til idylliske Son Spa.

Velkommen til Drøbak!

Unike fjordleiligheter i Drøbak Lehmanns Brygge

Lehmanns Brygge – eksklusive leiligheter på bryggekanten i Drøbak, med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Kun 1 leilighet igjen!

Les mer om Lehmanns Brygge