Butikkmedarbeidere søkes til vårt parfymeri på Østerås Senter

31. mars 2019

Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Har du en oppfatning av at skjønnhet skal være lekent og inspirerende? Ønsker du å jobbe i en butikk hvor hver dag byr på spennende utfordringer, og nye erfaringer innenfor noen av verdens fremste serier innen kategoriene make-up, duft, hår- og hudpleie? Da kan du være den vi ser etter!

 

Vi søker en drivende og dyktig selger med kremmerånd , som står på for å yte det lille ekstra for å overgå kundenes forventninger hver eneste gang, og motiveres av å kunne gi kundene den beste handleopplevelsen og begeistring.

 

Du er:

•   Blid og sprudlende med godt humør som smitter over på kunder og kolleger

•   Selvstendig og ønsker å bidra til positiv vekst i butikken

•   Inspirerende og lidenskapelig opptatt av kosmetikk, duft og hudpleie

•   Ekstremt serviceinnstilt, og liker å yte det aller beste for kundene dine

•   Punktlig, effektiv og fleksibel

•   En person med et bevisst forhold til produktveiledning, og som kan vise til gode salgsresultater

 

Vi kan tilby et spennende og utfordrende arbeidsmiljø hvor du får jobbe med noen de fremste seriene bransjen har å tilby. Du kurses både internt og eksternt, og er du utdannet makeup-artist eller hudpleier, eller har erfaring fra bransjen, ser vi dette som en stor fordel.

Vi ser etter deg som er arbeidsom, strukturert og målrettet, men også kreativ, sosial og glad i å jobbe med mennesker.

 

Vårt Parfymeri er en familieeid butikk, som ligger i det hyggelige nærsenteret Østerås Kjøpesenter i Bærum og har et innkjøpssamarbeid med Skin Tonic kjeden.
Vi tilbyr et bredt spekter innen sterke merkevarer og kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup og duft, samt stort utvalg av undertøy, nattøy og er ledende på utvalg og salg av strømper.