Prosjekter i Thon Eiendom

Thon Eiendom er markedsledende i Norge innen eiendom og forretningsområdene omfatter blant annet næringseiendom, bolig og kjøpesenter. Flere av våre prosjekter går på tvers av disse ulike områdene og på den måten er vi med på å utvikle bybildet og skape gode nabolag.

En kommune i utvikling Lørenskog

Olav Thon Gruppen er i gang med et stort utbyggingsprosjekt på Lørenskog. Her kommer ca. 550 nye boliger, flerbrukshall, spisesteder, butikker og kontorlokaler. Samtidig har kjøpesenteret Triaden blitt utvidet og fornyet.

Les mer om prosjektet

Utleieprosjekt Arnljot Gellines vei 1

Nye og moderne leiligheter til leie med sentral og fin beliggenhet. Bo sentralt, men skjermet og rolig i Arnljot Gellines vei 1 i Kvernerdalen.

Prosjektet består av 22 leilighetene fordelt på 8 etasjer tilbyr et attraktivt bomiljø med alt du trenger for en komfortabel hverdag. 

Les mer om prosjektet

Prosjekt i Oslo Diagonale i Bjørvika

Diagonale er en spennende eiendom som innehar kontorer og studentboliger i tillegg til butikker og serveringssteder på gateplan. Prosjektet ble ferdigstilt i 2018.

Les mer om prosjektet

Nytt prosjekt i Ålesund AMFI Moa

Utbyggingsprosjektet kalles «Moa 2020» og foregår i fem byggetrinn. I november 2018 åpnet den nye delen av AMFI Moa Syd og det er nå gangbro over til Moa Øst som binder alle deler av byggeprosjektet.

Les mer om prosjektet

Utleieprosjekt Torggata / Bernt Ankers gate

Vårt nyeste boligprosjekt for utleie ligger sentralt i Oslo, i kvartalet Bernt Ankers gate, Calmeyers gate og Torggata.

Totalt består prosjektet av 46 leiligheter til leie.

Les mer om prosjektet

Nytt prosjekt i Bergen Lagunen

Et omfattende prosjekt som inkluderer handel, servering, fellesarealer, uteområder og parkering. Totalt består dette første byggetrinnet i etablering av rundt 50 000 m² 

Les mer om prosjektet

Nytt prosjekt i Oslo Storotunet

Storotunet er et prosjekt som består av boliger, kino, butikker, hotell, restauranter og barnehage. Med dette etablerer Storotunet en møteplass og et sentrum i Nydalen

Les mer om prosjektet

Nytt prosjekt på Jessheim Skovly

Et nytt og spennende prosjekt med boliger, kontorlokaler, butikker og parkeringsanlegg.

Les mer om prosjektet

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om våre eiendommer

Felter merket med * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.