Prosjekter i Thon Eiendom

Flere av våre prosjekter går på tvers av ulike forretningsområder, og Thon Eiendom er med å utvikle bybildet ved å bygge eiendom for både privat- og bedriftsmarkedet. I Oslo er vi spesielt store innen næringseiendom, boligutleie og kjøpesenter.

Nytt prosjekt i Oslo Diagonale i Bjørvika

Diagonale er et spennende prosjekt bestående av næringseiendom og studentboliger. På gateplan vil det være butikker og serveringssteder.

Les mer om Diagonale-prosjektet

Nytt prosjekt i Ålesund AMFI Moa

Utbyggingsprosjektet kalles «Moa 2020» og foregår i fem etapper hvor hensikten er å binde alle de tre delene tettere sammen.

Les mer om AMFI Moa-prosjektet

Nytt prosjekt i Bergen Lagunen

Et omfattende prosjekt som inkluderer handel, servering, fellesarealer, uteområder og parkering. Totalt består dette første byggetrinnet i etablering av rundt 50 000 m² 

Les mer om Lagunen-prosjektet

Nytt prosjekt i Oslo Storotunet

Storotunet er et prosjekt som består av boliger, kino, butikker, hotell, restauranter og barnehage. Med dette etablerer Storotunet en møteplass og et sentrum i Nydalen

Les mer om Storotunet-prosjektet

Nytt prosjekt på Jessheim Skovly

Et nytt og spennende prosjekt med boliger, kontorlokaler, butikker og parkeringsanlegg. I tillegg til planlegges et hotell.

Les mer om Skovly-prosjektet

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om våre eiendommer

Felter merket med * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Kontakt oss