Prosjekter i Thon Eiendom

Flere av våre prosjekter går på tvers av ulike forretningsområder, og Thon Eiendom er med å utvikle bybildet ved å bygge eiendom for både privat- og bedriftsmarkedet. I Oslo er vi spesielt store innen næringseiendom, boligutleie og kjøpesenter.

En kommune i utvikling Lørenskog

Olav Thon Gruppen er i gang med et stort utbyggingsprosjekt på Lørenskog. Her kommer ca. 550 nye boliger, flerbrukshall, spisesteder, butikker og kontorlokaler. Samtidig skal kjøpesenteret Triaden utvides og fornyes.

Les mer om Lørenskog-prosjektet

Nytt prosjekt i Ålesund AMFI Moa

Utbyggingsprosjektet kalles «Moa 2020» og foregår i fem byggetrinn. I november 2018 åpnet den nye delen av AMFI Moa Syd og det er nå gangbro over til Moa Øst som binder alle deler av byggeprosjektet.

Les mer om AMFI Moa-prosjektet

Nytt utleieprosjekt Torggata / Bernt Ankers gate

Vårt nye boligprosjekt for utleie bygges i Oslo Sentrum. Det vil ligge i kvartalet Bernt Ankers gate, Calmeyers gate og Torggata.

Totalt kommer det 46 leiligheter til leie.

Innflytting for de første leilighetene er i oktober 2021.

Les mer om prosjektet

Prosjekt i Oslo Diagonale i Bjørvika

Diagonale er en spennende eiendom som innehar kontorer og studentboliger i tillegg til butikker og serveringssteder på gateplan. Prosjektet ble ferdigstilt i 2018.

Les mer om Diagonale-prosjektet

Nytt prosjekt i Bergen Lagunen

Et omfattende prosjekt som inkluderer handel, servering, fellesarealer, uteområder og parkering. Totalt består dette første byggetrinnet i etablering av rundt 50 000 m² 

Les mer om Lagunen-prosjektet

Nytt prosjekt i Oslo Storotunet

Storotunet er et prosjekt som består av boliger, kino, butikker, hotell, restauranter og barnehage. Med dette etablerer Storotunet en møteplass og et sentrum i Nydalen

Les mer om Storotunet-prosjektet

Nytt prosjekt på Jessheim Skovly

Et nytt og spennende prosjekt med boliger, kontorlokaler, butikker og parkeringsanlegg. I tillegg til planlegges et hotell.

Les mer om Skovly-prosjektet

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om våre eiendommer

Felter merket med * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.