Bolig til leie

Thon Eiendom har lang erfaring som utleier og har en rekke leiligheter som leies ut til privatpersoner og studenter. – Vi hjelper gjerne med å finne den utleieboligen som passer for deg.

Hvor finner du oss?

Leilighetene vi har til leie ligger i hovedsak i sentrumsnære områder i Oslo som blant annet Grünerløkka, St. Hanshaugen, Nydalen, Youngstorget og Grønland. I tillegg har vi også en del utleieleiligheter andre steder i Norge.

Vi har også et eget bygg med studentboliger. Det ligger i Bjørvika, midt i Oslo sentrum og heter Diagonale studentboliger. 

Ønsker du mer informasjon om å leie leilighet?

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om de ulike leilighetene.
– Vi hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig.

Du finner tilgjengelige leiligheter i oversikten nedenfor.

 

Innflytting fra 01. juli Arnljot Gellines vei 1

Nye og moderne leiligheter til leie med sentral og fin beliggenhet.

Bo sentralt, men skjermet og rolig i Arnljot Gellines vei 1. Nyt nærheten til Svartdalsparken, Kværnerbyen og Alnaelva i hyggelige Kværnerdalen.

Prosjektet består av 22 leilighetene fordelt på 8 etasjer tilbyr et attraktivt bomiljø med alt du trenger for en komfortabel hverdag. 

Våre boliger til leie

Boligtype
Møblert
kr 4 500 kr 4 500
25 kvm. 25 kvm.
1 rom 1 rom
3 etg. 3 etg.

Kontaktinfo

Noe du lurer på?

Her finner du nyttig informasjon og svar på noen spørsmål om det å leie bolig hos Thon Eiendom.

Les vår FAQ

Våre utleieprosjekter

Vi har flere store prosjekter med boliger til leie. Disse prosjektene består av nye og moderne leiligheter i sentrale deler av Oslo.

Det vil variere hvor mange leiligheter som er tilgjengelig i disse prosjektene, men alle ledige leiligheter dukker opp som egen annonse lenger opp her på nettsiden.