L'Occitane søker deltidsansatte

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

L’Occitane Sandvika søker deltidsansatte

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden. 

Vi leter etter deg med spesielt gode selgeregenskaper og som liker utfordringer til vår butikk på Sandvika Storsenter. Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering. Vi stiller høye krav til service!

 

Det er viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker og har stor grad av selvstendighet og nøyaktighet. Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet.

 

Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra hudpleie o.l. er ønskelig, men ingen nødvendighet. 

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene. Oppstart: Etter avtale

Søknad med CV sendes omgående til: rekruttering@loccitane.no og merkes med «deltid Sandvika» i emnefeltet. Søknadsfrist: Snarest

NB! Søknaden vil bli lagret i vår database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig, må du skrive det tydelig øverst i søknaden.