Rituals søker ekstrahjelp

Søknadsfrist: 01. august

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi, samt yte eksemplarisk service til våre gjester. Dine arbeidsoppgaver består videre av å alltid sørge for at butikken er ren, ryddig og ordentlig fylt på sammen med ditt team.

 

Din rolle
Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem for vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

 

Kvalifikasjoner
• Du har interesse for skjønnhet og kosmetikk
• Du har gjerne erfaring fra butikkarbeid og/eller kundeservice
• Du er fleksibel når det gjelder arbeidstid, og kan jobbe kvelder og helger
• Du har et smittende godt humør og kan yte eksemplarisk service
• Du har gode norskkunnskaper og har fylt 18 år
Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder.

 

Hva kan vi tilby?
Rituals tilbyr deg en spennende ekstrajobb sammen med et entusiastisk team.
Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø.

 

Interessert?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad!

 

Søknader sendes til skistorsenter@rituals.com eller personlig i butikk, spørr etter butikksjefen Sima Davoudi.