Design Haircare søker medarbeidere

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

 

Se vår stillingsannonse-film her!

 

Vi søker nye frisører!

I over 30 år har Design Haircare skapt fantastiske kundeopplevelser. Vi vokser som selskap og åpner nå mulighetene for flere dyktige frisører og stylister til å være med oss til å ivareta og bygge våre verdier videre - både i eksisterende og nye salonger på Romerike og i Oslo.

 

Er du en frisør for Design Haircare?

Vi leter etter deg som er flink til å spre glede og gjøre arbeidsdagen morsom for deg selv, kolleger og kunder, samtidig som du brenner for å skape de virkelig gode kundeopplevelsene. Er du i tillegg fremoverlent og føler deg klar for utvikling og nye utfordringer så er det store muligheter for at du er en frisør som passer godt inn hos oss.

 

Faglig kompetanse:

Å oppnå et høyt faglig kompetansenivå er svært viktig for de fleste frisører. For oss er det avgjørende. Som medarbeider i Design Haircare har man tilgang på et bredt utvalg spennende kurs på årlig basis - i tillegg tar man del i vår egen Haircareskole hvor du kurses av våre eksperter innenfor farge, teknikk, kundebehandling med mer. Ønsker du å arbeide for et selskap som fokuserer og satser på din utvikling er Design Haircare et absolutt riktig valg.

 

Vi tilbyr:

For oss i Design Haircare er det viktig at vi tar vare på hverandre og at vi har det bra på jobb. Vi er derfor stolte over at våre frisører trives med måten vi arbeider på og med sine kolleger. I tillegg til et profesjonelt og hyggelig miljø vil du oppleve et trygt og godt lønnsprogram med garantilønn, provisjoner og bonusmuligheter, og ikke minst gleden av å arbeide med dyktige ledere. I tillegg vil du erfare:

 

  • Store utviklings og karrieremuligheter
  • Spennende konkurranser og sammenkomster
  • Kurser i inn og utland
  • Fleksible arbeidstider
  • Fri tilgang til kiropraktor og fysioterapi
  • God pensjonsordning og høy feriepengesats
  • Bedriftshelsetjeneste

 

Vi gleder oss til å treffe deg!

 

Les mer om stillingen her https://designhaircare.no/ledige-stillinger eller send din søknad og CV direkte til stilling@designhaircare.no

 

Kontaktperson: Merete Hanslien

Telefon: 957 97 892