Oslo Studentboliger i Diagonale, Bjørvika

Nye studentboliger til leie i Oslo sentrum

Har du funnet drømmestudiet, har vi drømmeboligen til deg. Nå kan du nemlig sikre deg en bolig i sentrum av fremtidens Oslo. Leilighetene i splitter nye Diagonale er forbeholdt studenter.

Innflyttingsklare leiligheter

Finn din leilighet Om studentboligene

 • Antall leiligheter: 308
 • Etasje: 3-10
 • Størrelse: Ca. 20 m² (1 person), ca. 20-30 m² (1 person eller par) og 30-40 m² (1 person eller par)
 • Priser: Fra kr 7 800,-
 • Alle leilighetene vil ha tilgang til en felles takterrasse med fantastisk utsikt 
 • Leilighetene er innflyttingsklare

Alle leilighetene er nå utleid, men send oss gjerne en mail på diagonale@olavthon.no for å sjekke om vi har noe ledig som kan passe deg fram i tid.

Nabolaget

Fra leiligheten i Diagonale kan du ta heisen ned i første etasje til Kaffebrenneriet og nyte morgenkaffen. Her finner du også Smoothie Xchange, Døgnvill Burger, mexicanske El Camino og EDDA.

Naturligvis finner du også et treningssenter i Bjørvika, og på Sørenga kan du leie kajakk eller kaste deg i sjøen på Oslos flotteste badeanlegg. Ekebergparken ligger få minutter unna og byr på både kultur- og naturopplevelser, og på Losæter, like nedenfor, kan du som har grønne fingre utforske urbant jordbruk.

Forslag til møblering i en standard 20m² studenthybel.
1 / 10
Komfyr og kjøleskap medfølger.
2 / 10
Flere av studenthyblene har flott utsikt mot Operaen.
3 / 10
Nytt og pent bad med dusjhjørne.
4 / 10
Praktisk garderobeløsning med god mulighet for oppbevaring.
5 / 10
Eksempel på møblering av leilighet for par.
6 / 10
Flere av studentboligene har ulik løsning og beliggenhet i bygget.
7 / 10
Eksempel på en av leilighetene for par.
8 / 10
Eksempel på møblering av leilighet for par.
9 / 10
Nytt og pent bad med dusjhjørne.
10 / 10

Kort vei til alt

Supersentralt

 • Bjørvika (buss) 1 min.
 • Oslo S (tog/flytog) 4 min.
 • Jernbanetorget (T-bane) 5 min.
 • SALT 9 min.
 • Sørenga Sjøbad 10 min.
 • Vippa 18 min.

Diagonale består av et kontorbygg og et studentbygg og ligger sentralt i Bjørvika. Gateplanet mellom og rundt byggene er forbeholdt handel og servering. I området finner du et stadig voksende mangfold av kafeer, barer og restauranter i alle varianter og prisklasser.

Blant de nærmeste naboene finner du Operaen, Munchmuseet, Deichmanske og ikke minst Norges største kollektivknutepunkt. Du går til Oslo S på et par minutter, herfra er veien kort enten du har tenkt deg til Blindern, BI eller andre steder i verden.

Bjørvika – Oslos mest innovative bydel

Oslos nye, urbane bydel har en magisk tiltrekningskraft på spennende miljøer og mennesker som tenker nytt om å leve, bo og arbeide. Her finner du et stadig større mangfold av tilbud til fastboende og besøkende, 365 dager i året.

Grensesprengende arkitektur møter verdenskunst, innovasjon møter kulturarv, business møter pleasure og folk møter folk. I Bjørvika formes det moderne Norge. Uansett hvilken utdannelse du tar, får du et nærstudie i moderne byutvikling på kjøpet.

Nå fylles bydelen også med studenter, og du kan bli blant dem.

Ønsker du å vite mer om Diagonale?

Illustrasjonsfoto av takterrasse.
1 / 3
Illustrasjonsfoto av studentbolig 2C.
2 / 3
Illustrasjonsfoto.
3 / 3

Utviklere/Eierskap

HAV Eiendom AS og Olav Thon Gruppen har delt eierskap i selskapet A9 Palekaia AS med kontorbygget Diagonale og studentbygget (bygget som oppføres vest for kontorbygget).

I partnerskap skal HAV Eiendom AS og Olav Thon Gruppen bygge, eie, og forvalte kontorbygget Diagonale, samt studentboligene, i langsiktig perspektiv. 

Meld interesse

Ja, takk! Jeg vil gjerne få beskjed på e-post når det vil være mulig å søke om leie i Diagonale fra høsten 2020. Felter merket * må fylles ut.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.