Oslo Diagonale Studentboliger, Bjørvika

Stilige studentboliger til leie i Oslo sentrum

Har du funnet drømmestudiet, har vi drømmeboligen til deg. Nå kan du nemlig sikre deg en leilighet i sentrum av Oslo, midt i byens nyeste og mest trendy område.
– De flotte leilighetene i Diagonale er forbeholdt studenter.

Om studentboligene

  • Antall leiligheter: 308
  • Etasje: 3-10
  • Størrelse: Ca. 20 m² (1 person), ca. 20-30 m² (1 person eller par) og 30-40 m² (1 person eller par)
  • Alle leilighetene har tilgang til en felles takterrasse med fantastisk utsikt

Ønsker du å vite mer om Diagonale?

Kort vei til alt Beliggenhet

  • Bjørvika (buss) 1 min.
  • Oslo S (tog/flytog) 4 min.
  • Operastranda 4 min.
  • Jernbanetorget (T-bane) 5 min.
  • Sørenga Sjøbad 10 min.

Blant de nærmeste naboene finner du Deichman Bjørvika, Operaen og Munchmuseet. Her bor du også rett ved Norges største kollektivknutepunkt. Du går til Oslo S på noen få minutter og herfra er veien kort enten du har tenkt deg til Blindern, BI eller andre steder i verden.

Midt i smørøyet Nabolaget

Fra leiligheten i Diagonale kan du ta heisen ned i første etasje til Kaffebrenneriet og nyte morgenkaffen. Her finner du også blant annet Smoothie Xchange, Døgnvill Burger, mexicanske El Camino og Salome.

Så og si rett utenfor døren finner du Oslos nye sandstrand, Operastranda. Og rusler du noen minutter lenger ut finner du Sørenga hvor du blant annet kan leie kajakk eller kaste deg i sjøen på et av Oslos flotteste badeanlegg.

Det finnes flere treningssentre i området. Ekebergparken ligger få minutter unna og byr på både kultur- og naturopplevelser, og på Losæter, like nedenfor, kan du som har grønne fingre utforske urbant jordbruk.

Flere av studenthyblene har flott utsikt mot Operaen.
1 / 10
Komfyr og kjøleskap medfølger.
2 / 10
Forslag til møblering i en standard 20m² studenthybel.
3 / 10
Nytt og pent bad med dusjhjørne.
4 / 10
Praktisk garderobeløsning med god mulighet for oppbevaring.
5 / 10
Eksempel på møblering av leilighet for par.
6 / 10
Flere av studentboligene har ulik løsning og beliggenhet i bygget.
7 / 10
Eksempel på en av leilighetene for par.
8 / 10
Eksempel på møblering av leilighet for par.
9 / 10
Nytt og pent bad med dusjhjørne.
10 / 10

Utviklere/Eierskap

HAV Eiendom AS og Olav Thon Gruppen har delt eierskap i selskapet A9 Palekaia AS med kontorbygget Diagonale og studentbygget (bygget som oppføres vest for kontorbygget).

I partnerskap skal HAV Eiendom AS og Olav Thon Gruppen bygge, eie, og forvalte kontorbygget Diagonale, samt studentboligene, i langsiktig perspektiv. 

På jakt etter leilighet i Oslo?

Thon Eiendom har mange leiligheter og hybler til utleie sentralt i Oslo. Perfekt for studenter som er på jakt etter en sted å bo i nærheten av sitt studiested.

Våre ledige leiligheter

Meld interesse

Ja, takk! Jeg vil gjerne få beskjed på e-post når det vil være mulig å søke om leie i Diagonale fra høsten 2023. Felter merket * må fylles ut.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om Diagonale Studentboliger. Merk at du når som helst kan melde deg av våre e-poster ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.