Snarest
Vis stillinginfo Søk på stillingenASAP
Har du lyst til å drive Jordbærpikene på Lagunen Storsenter?
Vi søker franchisetaker/daglig leder til vår nye kafe på Lagunen Storsenter
Du vil kunne få drive Jordbærpikene kafé gjennom et eget aksjeselskap, ha et gjennomarbeidet konsept og et velutviklet støtteapparat i ryggen. Vi ser etter en person som alltid setter matkvalitet og våre gjester i sentrum. Du gjør dette med energi, mot og begeistring og har en egen evne til å få med deg teamet på det samme. Du liker å synes, du tør å utfordre og tar egne initiativ og har erfaring med å skape vinnerkultur.
Stillingen som franchisetaker/daglig leder innebærer mye fysisk tilstedeværelse i kafeen for å ivareta sunn drift og kontroll.
Arbeidsoppgaver
- - overordnet ansvar for kafeens drift herunder personalansvar
- - analysere det lokale marked, iverksette planer og gjennomføre disse for å øke omsetning og resultat
- - sørge for at kafeen følger konseptet Jordbærpikene i tråd med de retningslinjer som til enhver tid blir gitt
- - deltakelse på konseptets obligatoriske samlinger, møter og kurs
- - relasjonsbygging og tett samarbeid med Lagunen storsenters leietakere og senterets administrasjon
- - implementering av Jordbærpikenes hovedstrategier og mål
- bygge merkevaren Jordbærpikene
Som driver av egen Jordbærpikene kafé får du
- - en lederstilling med rom for egen utvikling; frihet under ansvar
- - tilgang til en sterk og godt innarbeidet merkevare
- - klare retningslinjer for markedsføring og profilering
- - tilstrekkelig finansieringsbistand
- - ferdig bygd serveringssted i henhold til konseptet
- - grundig opplæring i konseptet og videreutvikling av din rolle som leder
- - støtte og veiledning fra et dyktig drift- og regnskapsapparat i rutiner, regnskap, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon og ledelse
- - samarbeid med mange dyktige kolleger
- - være del av en organisasjon i endring og utvikling med menneskefokus; gjest og kollega
Ønsket erfaring/praksis
- - kunnskap og erfaring innen serviceledelse
- - erfaring fra personalledelse
- - erfaring fra kjededrift
- - erfaring fra servering/kafedrift/kjøkken og/eller stor mat-interesse
- - formell utdanning innen salg,markedsføring eller ledelse er å foretrekke , men kan kompenseres av relevant erfaring