Velkommen til Lørenskog

Olav Thon Gruppen er i gang med et stort utbyggingsprosjekt av Lørenskog. Her kommer ca. 550 nye boliger, flerbrukshall, spisesteder, butikker og kontorlokaler. Samtidig skal kjøpesenteret Triaden utvides og fornyes.

"Nye Lørenskog sentrum" er et område med bymessige kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser.

Lørenskog kommune er 70,5 km² og grenser i nord til Skedsmo, i øst til Rælingen, i sør til Enebakk og i vest til Oslo. Med sine 42 000 innbyggere vokser kommunen i høyt tempo. Med klare mål om å utvikle seg videre.

Sammen med nye kaféer, restauranter og butikker bidrar utviklingen til god atmosfære og et levende lokalmiljø for alle som bor i kommunen.

De siste 30 årene har kommunen gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo. Veksten i kommunen skaper nye arbeidsplasser, og transporttilbudet utvides i takt med utviklingen.

Triaden Utbyggingen av kjøpesenteret

Opplevelser skal gå hånd i hånd med shopping når kjøpesenteret Triaden nå bygges ut. Trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvadratmeter, flerbrukshall, park og 40 nye butikker er blant nyhetene. Fasadene ut mot parken vil huse flere utvendige restauranter. 

Målet vårt er å bli «det tredje rom» for folk; stedet man drar til og møtes på når man ikke er hjemme eller på jobb.

Skårerløkka Nye leiligheter i Lørenskog

Skårerløkka er et boligprosjekt bestående av 400 nye leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant og spennende, luftig, grønt og familievennlig.

  • Salgstrinn 1 er ferdigstilt og utsolgt.
  • Salgstrinn 2 , Skårerløkka PREMIUM, er ute for salg.

Lørenskog En kommune i utvikling

Et nytt sentrum og en kommune i utvikling. Nye Lørenskog sentrum byr på store parkområder, spennende arkitektur, restauranter, utvidet kjøpesenter, nye boliger og hotell. Et levende sentrumsområdet - kun 20 minutter fra Oslo.

Thon Eiendom Skåreløkka boligprosjekt nabolag fasade
Her får du muligheten til å oppfylle boligdrømmen – og litt til.
1 / 6
Fasadebilde av boligprosjektet Skårerløkka. Det er vinter så det er snø på bakken og trærne. Mørk grå fasade på bygningen og man ser flere balkonger ut mot parken. Det er solnedgang med en vakker gul/lilla farge på himmelen.
Nyt gode solforhold og utsikt fra balkongen med de du er glad i.
2 / 6
Kjøpesenteret Triaden Lørenskog Storsenter ligger sentralt i Lørenskog, med tilknytning til Thon Hotel Triaden.
3 / 6
Thon Eiendom Skåreløkka boligprosjekt nabolag fasade
Parallelt med byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, gangveier og møteplasser.
4 / 6
Thon Hotel Triaden er et moderne konferansehotell i Lørenskog. Her kan du også benytte deg av en god hotellfrokost.
5 / 6
Illustrasjon fra boligprosjektet Skårerløkka. Bildet fra parken på utsiden av bygget. Noen barn leker på lekeplassen i snøen og det er blå himmel og sol.
Spennende arkitektur og farger er med på å gjøre Skårerløkka til et flott boligområde.
6 / 6