Moss Dronningkvartalet

Nytt og spennende boligprosjekt i Moss kommer for salg

Som en del av sentrumsutviklingen skal vi bygge nye, flotte sentrumsleiligheter i hjertet av Moss. Boligprosjektet Dronningkvartalet vil bestå av alt fra arealeffektive 1-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter. Alle leilighetene får balkong eller terrasse, og det bygges flere felles takterrasser til glede for beboerne. I tillegg blir det parkering i egen kjeller. Nye Amfi Moss og gågaten blir nærmeste nabo, i tillegg til et flott, grønt og bilfritt parkområde.

Thon Eiendom er stolt av å bidra til utviklingen i Moss sentrum. Vi har lang erfaring med handels- og næringsvirksomhet i byen og nå gleder vi oss til å skape gode hjem for menneskene som skal bo der.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer om Dronningkvartalet.

Meld interesse

Praktisk informasjon

Kommune
Moss
Eierform
Selveier
Antall leiligheter
195
Antall rom:
1 til 4
Heis:
Ja
Beliggenhet
Les om nærområdet
  1. Planlegging
    Pågående anbudsrunde
  2. Salgsstart
  3. Byggestart
  4. Tilvalg
  5. Innflytting

Kontaktpersoner for Dronningkvartalet:

Vi tar forbehold om evt. skrivefeil og gjør oppmerksom på at illustrasjoner kun er foreløpige og ikke viser det endelige omfang.

Illustrasjon fra en standard 3-roms leilighet i boligprosjektet Dronningkvartalet. Grønn lenestol, hvit sofa, lyst trehvitt bord og beige teppe. Store vinduer som ser ut mot skumringen på himmelen.
Gode planløsninger gir høy bokvalitet slik at din nye bolig skal fungere optimalt i hverdagen.
1 / 3
Illustrasjonsbilde fra en 3-roms leilighet. Et rom med åpen kjøkkenløsning ut mot stuen. Kjøkkenet har sorte fronter og detaljer i krom. Spisestuen er i lyst tre ned en lampe i oval form som henger over spisebordet.
Leilighetene i Dronningkvartalet er designet for å dekke alle behov.
2 / 3
Illustrasjon av baderom. Badet inneholder dusj, toalett, vaskemaskin og servantmøbel. Hvite store fliser på veggene, lysegrå fliser på gulvet. Baderomsinnredning i lyst tre og speil med integrert lys.
Vi har lagt vekt på å gi badet et behagelig og vennlig uttrykk og materialer av god kvalitet.
3 / 3
Moss er perfekt, ikke for stor og ikke for liten, men akkurat passe.

Nabolaget Beliggenhet

Dronningkvartalet vil ligge midt i hjertet av Moss, med fasader mot Dronningens gate, Prinsens gate Torggata og Th. Petersons gate. Med sine arkitektoniske kvaliteter vil bygget være med på å prege bybildet og gi området et estetisk løft.

Kjøper du bolig i Dronningkvartalet vil du få umiddelbar nærhet til handel, service og tjenester samt kort vei til togstasjonen. Reisetiden mellom Moss og Oslo er kun 30 minutter.

I tillegg er Moss togstasjon under en storstilt oppgradering og når den nye stasjonen står klar vil det bety at det vil gå enda flere avganger per time.

Nabolagsprofil

8 av 10
Opplever nabolaget som veldig trygt.
Kollektivt
Kun 3 minutt gangavstand til offentlig transport
Shopping
Kun 1 minutt gangavstand til gode shopping muligheter
Aktiviteter
I Dronningkvartalet har du alt innen rekkevidde.

Bo i hjertet av Moss

Raske 30 minutter sørover fra hovedstaden finner du Moss. Perfekt plassert langs Oslofjorden i idylliske omgivelser. 

Har du en drøm om å bo i en by, en som ikke er for stor og heller ikke for liten, men akkurat passe? Da er Moss perfekt! Her møtes storbyens mangfold og småbyens atmosfære i skjønn forening.

Både skog og sjø finnes i umiddelbar nærhet til Moss sentrum. Det er like enkelt å ta en tur i skogen til fots eller på ski, som det er å finne seg en strand eller holme å nyte livet på.

Visste du at...

Visste du at reisetiden mellom Moss og Oslo er kun 30 minutter!

Fremtidens kjøpesenter Nye Amfi Moss

Dronningkvartalet ligger i direkte tilknytning til AMFI Moss. Senteret er under omfattende ombygging og rehabilitering og utgjør en sentral del av den pågående sentrumsutviklingen i byen.

Ombyggingen handler ikke bare om å øke antall butikker, men også om at dette skal bli et sted for opplevelser. Når nye AMFI Moss står ferdig vil det være et av landets mest moderne kjøpesentre og en attraktiv destinasjon for hele regionen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi vil holde deg l oppdatert om boligprosjektet Dronningkvartalet.

Ved å legge inn din e-post i skjemaet, samtykker du til å motta informasjon fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.