Moss Dronningkvartalet

Kommer for salg

Som en del av sentrumsutviklingen skal vi bygge nye, flotte sentrumsleiligheter i hjertet av Moss. Boligprosjektet Dronningkvartalet vil bestå av alt fra arealeffektive 1-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter. Det blir balkonger, terrasser, samt flere felles takterrasser til glede for beboerne. I tillegg blir det parkering i egen kjeller. Nye Amfi Moss og gågaten blir nærmeste nabo, i tillegg til et flott, grønt og bilfritt parkområde.

Mer informasjon om salgsstart kommer i slutten av september. 

Hold deg oppdatert om prosjektet

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi vil sende deg informasjon om boligprosjektet Dronningkvartalet.

Meld interesse

Praktisk informasjon

Kommune
Moss
Eierform
Selveier
Antall leiligheter
195
Antall rom:
1 til 4
Heis:
Ja
Beliggenhet
Les om nærområdet

Vil du vite mer om Dronningkvartalet?

Vi tar forbehold om evt. skrivefeil og gjør oppmerksom på at illustrasjoner kun er foreløpige og ikke viser det endelige omfang.

Bo i hjertet av Moss

Raske 40 minutter sørover fra hovedstaden finner du Moss. Perfekt plassert langs Oslofjorden i idylliske omgivelser. 

Både skog og flotte innsjøer finnes i umiddelbar nærhet til Moss sentrum. Det er like enkelt å ta en tur i skogen til fots eller på ski, som det er å finne seg en nydelig strand eller holme å nyte livet på.

Nye Amfi Moss

Amfi Moss skal være et moderne og urbant sentrumssenter som Mossingen skal omfavne. Senteret skal moderniseres og få styrket tilgang/adkomst fra Dronningensgt/Gågaten.

Leietakermiksen på senteret vil få økt satsning mot mat og servering. Senteret skal være et attraktivt og trygt sted å oppholde seg for Mossingen!

Visste du at...

Når Follobanen åpner i desember 2022 vil reisetiden mellom Moss og Oslo være kun 30 minutter!

BELIGGENHET

40 minutter sør for hovedstaden langs Oslofjorden ligger Moss. En by og et sentrum som de siste årene har vært gjennom en omfattende utvikling, og som ikke har planer om å stoppe. I 2019 ble Moss sentrum kåret til årets sentrum. Det er beliggenheten som gjør at flere og flere retter sin oppmerksomhet mot Moss. Kort pendlervei til Oslo, umiddelbar nærhet til Oslofjorden og skogen, samt den korte kjøreturen til svenskegrensa gjør at Moss er et yndet sted for alle. Med en visjon for fremtiden er Moss et sted som tar vare på både sine innbyggere og miljøet.

Kjøper du bolig i Dronningkvartalet vil du få umiddelbar nærhet til handel, service og tjenester samt kort vei til togstasjonen. Når Follobanen åpner i desember 2022 vil reisetiden mellom Moss og Oslo være kun 30 minutter. I tillegg er Moss togstasjon under en storstilt oppgradering og når den nye stasjonen står klar i 2025 vil det bety at det vil gå enda flere avganger per time.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om fremdriften i boligprosjektet Dronningkvartalet i Moss sentrum.

Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaet, samtykker du til å motta e-poster fra Thon Eiendom om boligprosjektet. Merk at du når som helst kan melde deg av våre nyhetsbrev ved å klikke på lenken nederst i e-posten du mottar.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å holde deg oppdatert om boligprosjektet, og vil ikke bli brukt til generell markedsføring av Thon Eiendom. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.