Kontorlokaler til leie

Thon Eiendom leier ut kontorlokaler og kontorfellesskap med sentral beliggenhet og gode fasiliteter. Våre næringseiendommer ligger i hovedsak i Oslo sentrum, men vi har også noen lokaler til leie utenfor Oslo.

Thon Eiendom eier og leier ut rundt 500 eiendommer i Norge, og er opptatt av at ditt firma finner et lokale som passer, uansett størrelse. Alle våre kontorlokaler til leie har sentral beliggenhet med tilknytning til offentlig kommunikasjon, handlegater og servicetjenester.

Fasiliteter

Noen kontorlokaler har felles kantineordning, og vi legger vekt på å tilrettelegge fasiliteter som treningsrom og sykkelparkering. Kontoreiendommene har blant annet egne driftsteam som ivaretar eiendommene og utfører ulike vaktmestertjenester.

 

Thon Flex - kontorfellesskap i Oslo

Velkommen til våre kontorfellesskap i Oslo sentrum. Her kan du leie møblert kontor i kontorfellesskap, alt etter behov og alltid med fleksible leieavtaler. Vi har i dag lokasjoner i Vika Atrium, Karl Johans gate 5 og høsten 2022 åpner vår nye og flotte lokasjon i Stenersgata 21. Se thonflex.no for mer informasjon.

Ønsker du å vite mer om leie av kontorlokaler?

Enten du ønsker et kontorlokale rett ved Aker Brygge, i Torggata eller på Gardermoen – ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne kontorer som passer din bedrift.

Våre ledige kontorlokaler

Våre kontorer til leie

8 kvm. 2 360 kvm.
0 etg. 5 etg.

Viser 6 av 30 treff

Spennende kontoreiendom i Torggatas østre del. Tilpassede løsninger!

  • Areal 432 - 2 223 m2
  • Adresse Torggata 35, 0182 Oslo
  • Område Grünerløkka

Kontorfellesskap ved Aker Brygge - 1 til 12 kontorplasser plug & play

  • Areal 15 - 63 m2
  • Etasje 2
  • Adresse Munkedamsveien 45, 0250 Oslo
  • Område Frogner

Trenger du hjelp til å finne riktig lokale?

Fasadebildet av kontorbygg

Psst ...

Med rundt 500 eiendommer i porteføljen tilbyr vi stor bredde. Vår lange utleieerfaring gjør at vi kan hjelpe deg å finne det lokalet du har behov for.

Kontakt oss