Bolig til salgs

Thon Eiendom prosjekterer og selger nye leiligheter i attraktive områder. Vi tilbyr spennende boligprosjekter og vårt salgsteam hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig. For din trygghet er vi med på hele boligreisen. Helt fra planlegging av våre boligprosjekter til du står med nøkkelen i hånden.

VÅRE BOLIGPROSJEKTER

Om Thon Eiendom

Det er en stor investering å kjøpe ny bolig og det er mange spørsmål gjennom en kjøpsprosess. Thon Eiendom har lang erfaring som eiendomsutvikler og selger av egne boligprosjekter.

Vi samarbeider tett med arkitekt og entreprenør for å oppnå det beste resultatet og sikre trygge byggtekniske valg med kvalitet og god standard. Vi bygger praktiske og moderne boliger i ulike størrelser som passer alle livsfaser.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe.

Vil du vite mer om våre boligprosjekter?

PRIVATVISNING Online visningskalender

Å gå på visning er den beste måten å bli kjent med prosjektet og leilighetene på. Her kan du enkelt booke tid til privatvisning online. Finn ledig tidspunkt i vår visningskalender og book tiden som passer deg best.

– Velkommen til trygg privatvisning.

Våre tidligere boligprosjekter

Thon Eiendoms kunnskap og lange erfaring er din sikkerhet for en trygg bolighandel.

Thon Eiendom er en del av Olav Thon Gruppen og markedsledende i Norge innen eiendom. Vi bygger og utvikler boliger og står selv for salget. Siden vi er med gjennom hele byggeprosessen, fra tegnebord til nøkkelferdig leilighet, er det ingen som kjenner din nye bolig bedre enn oss. 

Strømmen Verksted | Thon Eiendom

Psst ...

Visste du at på flere av våre boligprosjekter er det mulig med tilvalg og justeringer etter ønske?

Les mer om tilvalg her

Kontakt oss