Oslo Hausmanns gate 23

Hausmanns gate 23 er et bygg fra 2006 med mange gode kvaliteter som egner seg for de aller fleste kontorbehov.

Et stort atrium i midten er "kjernen" i bygget som gir mye lys til de midtre delene av eiendommen. Her er også to heisløp som går fra kjeller til toppetasje. Det er terrasser både i 6. og 7. etasje. 

Kontoretasjene er meget fleksible og kan tilpasses løsninger etter behov. Etasjene egner seg for både landskap og cellekontorer eller aktivitetsbaserte løsninger. 

Er det behov for hjelp til å finne ut av hvordan dere ønsker enten planløsning, farger, materialer eller stil så har vi samarbeidspartnere innenfor både arkitektur og interiør som jobber meget godt med vårt inhouse driftsapparat. Dette vil være kostnadseffektivt for både oss og dere.

Eiendommen er ledig til innflytting nå.

Les mer om lokalene i vårt digitale prospekt.

 

Praktisk informasjon

  • Adresse Hausmanns gate 23, Oslo
  • AREAL 670 - 3616 m²
  • ETASJE 4 - 7
  • Type lokale Kontor

Beliggenhet

Hausmanns gate 23 ligger sentralt i Oslo sentrum øst, rett ved inngangen til den populære gå- og sykkelgata Torggata – kåret til den mest trendye gaten i Oslo. Her finner man både nisjebutikker og hyggelige serveringssteder. Rekrasjonsområder lang Akerselva og sjarmerende Grünerløkka ligger også i umiddelbar nærhet. Samtidig er det kun 10 minutters gange til Karl Johans gate.

6. og 7. etasje inneholder lyse og pene lokaler med utgang til terrasser.
1 / 4
2 / 4
Terrasser på begge sider i 7. etasje gir flotte utearealer som kan benyttes av alle, enten det er en eller flere leietakere i huset.
3 / 4
4 / 4

Vil du vite mer om Hausmanns gate 23?

Bla i prospektet: