Bilde fra kjøpesenteret AMFI Roseby. Viser fellesområdet med grønne benker, et grønt kunstig tre og flotte lysekroner i taket.

AMFI Roseby og Molde Storsenter har slått seg sammen

10. mai ble snoren klippet for det som vil bli blant de 10 største kjøpesentrene i Norge.

Anne Lise Sæter Simonsen_web.jpg

Senterleder på AMFI Roseby, Anne Lise Sæter Simonsen.

Det sammenslåtte AMFI Roseby og Molde Storsenter forventes å få en omsetning på 2.3 milliarder kroner. 10 nærliggende handelseiendommer er også inkludert i senteret som vil gå under navnet AMFI Roseby.  

Totalt vil senteret ha 90 butikker, og med rundt 1000 ansatte vil det utgjøre Moldes største private arbeidsplass.

– Under ett navn og felles drift vil dette gjøre AMFI Roseby til et sterkt kjøpesenter regionalt, og det vil bli å regne blant de 10 største kjøpesentrene i Norge, sier eiendomssjef Irene Malmedal.

Allerede i fjor ble ledelsen av de to sentrene slått sammen. Anne Lise Sæter Simonsen på AMFI Roseby overtok som senterleder, og Grethe Nøsen på Molde Storsenter gikk inn i en sentral stilling i eiendomsforvaltningen i Thon Eiendom.

Anne Lise Sæter Simonsen sier at sammenslåingen vil styrke samarbeidet mellom leietakerne gjennom felles markeds- og driftsorganisasjon, og at senteret vil bli en enda mer attraktiv handelsdestinasjon for nyetableringer.

Les mer om AMFI Roseby her

 

 

Våre kjøpesentre

Som Norges og Sveriges største kjøpesenteraktør kan vi tilby attraktive lokaler og fleksible løsninger til leie på våre kjøpesentre. Ønsker du mer informasjon om beliggenhet, areal, omsetning, besøkende og butikkmiks for våre kjøpesentre?

Les mer om våre kjøpesentre