Våre kjøpesentre

Olav Thon Gruppen eier og forvalter totalt 76 kjøpesentre i Norge og 10 i Sverige. Her finner du faktainformasjon om beliggenhet, areal, omsetning og besøkende for alle våre kjøpesentre.

Om oss

Som Norges og Sveriges største kjøpesenteraktør kan vi tilby attraktive lokaler med fleksible løsninger til leie på våre kjøpesentre.

Basert på omsetning eier og forvalter vi 8 av de 10 største kjøpesentrene i Norge. Blant våre mest kjente kjøpesentre er Lagunen Storsenter, Strømmen Storsenter, Sandvika Storsenter og Nordby Shoppingcenter, men vi har sentre i ulike størrelser i både store og små byer. Fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord.

For full oversikt over alle kjøpesentrene våre, se listen nedenfor.

Fordeler ved å leie lokaler på kjøpesenter

Leier du lokale på et kjøpesenter vil du bli en del av et godt etablert shoppingmiljø. Ved å være med på kjøpesentrenes markedsføringskampanjer, tilbud og aktiviteter, legges det til rette for flere kunder og høyere omsetning for deg som butikk- eller restaurantdriver.

Ønsker du å leie lokaler på et av våre kjøpesentre?

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å finne et lokale som passer ditt konsept. Ønsker du å leie en stand på et av våre kjøpesentre? Fyll ut dette skjemaet.

Fordeler ved å leie lokale på kjøpesenter

  • Butikken din vil bli en del av et etablert shoppingmiljø
  • Du får ta del i felles markedsføring og aktiviteter
  • Du kan leie på både mindre nærsentre, eller på de største kjøpesentrene i hele landet
  • Du leier hos en trygg og erfaren utleierVåre kjøpesentre

Land
Søk

Ønsker du å leie lokaler hos oss?

illustrasjosnbilde kjøpesenter

Psst ...

Visste du at vi i Thon Eiendom er spesielt opptatt av å støtte nye virksomheter og gründere?