Bildet viser kontorfellesskapet Thon Flex i Stenersgata 2. En sittegruppe med tre røde stoler står i forkant av store vindusflater. Flott utsikt over Jernbanetorget, midt i Oslo sentrum.
Kontorfellesskapet i Stenersgata 2a er den nyeste lokasjonen til Thon Flex.

5 gode grunner til å leie hos Thon Flex

Kontorfellesskap-trenden fortsetter, og vi i Thon Flex er godt fornøyd med høy utleiegrad i våre tre lokasjoner i Oslo. Her er fem gode grunner til hvorfor bedriften din bør velge Thon Flex.

Thon Flex passer perfekt for:

  • Mindre selskaper som ønsker alle fasiliteter
  • Nyetablerte selskaper som ikke vet hvor stor kapasiteten vil bli fremover
  • Mindre selskaper som ønsker risikofri kontorleie med kort bindingstid
  • Prosjektgrupper som trenger plasser utenfor bedriften

Med konseptet Thon Flex slipper leietakerne å binde seg opp til kontrakt over flere år. Vi har kun tre måneders oppsigelsestid, noe som betyr trygghet og fleksibilitet for leietakerne. Du trenger ikke tenke på driftsutgifter som strøm, vedlikehold av printere, renhold og kaffe. Det er inkludert i leien. Nyt godt av kopirom, flere møterom med nytt og moderne AV-utstyr, minglesoner, stillerom og aviser. I tillegg kan vi friste med fleksible leieavtaler med kontorplasser for 1 – 25 personer og sosiale soner.

DERFOR BØR DU VELGE THON FLEX:

1. Beliggenhet

Våre tre Thon Flex-lokasjoner ligger sentralt i Oslo sentrum med kort vei til sentrale knutepunkter. Du finner oss i Vika, Karl Johans gate 5 og Stenersgata 2a.

2. Enkelt og trygt

Thon Eiendom tilbyr kvalitet, personlig service og trygghet til alle sine leietakere. Derfor er Thon Flex et trygt valg for bedrifter som ønsker fleksible leieavtaler. Det er lettvint og raskt å inngå en avtale, og kontraktene er enkle å forholde seg til. Det er opp til deg og din bedrift hvor lenge dere ønsker å leie, og leietiden kan forlenges etter behov.

3. Du kan velge om du vil være sosial eller trekke deg tilbake

I et kontorfellesskap har du en gyllen mulighet til å sosialisere med andre mennesker som jobber med det samme som deg – eller kanskje med noe helt annet. Av og til kjenner du kanskje likevel behovet for å trekke deg litt tilbake og få arbeidsro. I Thon Flex sine fleksible kontorlokaler er det lagt til rette for begge deler.

4. Enkelt å bestille møterom

Møterommene bookes via «min side» på www.thonflex.no eller via appen. Møterommene er utstyrt med store skjermer og noen av dem også med audiovisuelt utstyr.

5. God oppfølging

Er det mulighet for at bedriften vokser seg ut av kontorlokalet eller at dere får behov for et mer permanent kontorlokale? Da er Thon Eiendom behjelpelige med å finne helt egne lokaler med lengre leietid også.

– Thon eier veldig mange næringsbygg i Oslo. Dermed kan vi hjelpe deg hvis bedriften vokser. Det samme gjelder ved behov for større konferanserom eller møterom. Vi har 16 hoteller i Oslo hvorav flere har konferansemuligheter.

Vil du vite mer om våre kontorfellesskap, Thon Flex? 

Les mer om Thon Flex her.

Bilde av et av møterommene i lokalene til Thon Flex i Karl Johans gate 5. Stort møterom med hvite vegger. blått bord,  sorte stoler og en stor TV på veggen.
Karl Johans gate 5: Det er 3 møterom totalt. Møterommene bookes via Thon Flex-appen eller på thonflex.no
1 / 4
Bildet viser fellesområdet i Thon Flex lokalet i Karl Johans gate 5. To mennesker snakker sammen i en sofa. Sofaen er brun, blått teppe. Veggene i lokalet er delvis malt i blått og noen elementer med murstein på motsatt vegg.
Karl Johans gate 5: I et kontorfellesskap har du en gyllen mulighet til å sosialisere med andre mennesker som jobber med det samme som deg – eller kanskje med noe helt annet.
2 / 4
Bildet viser et kontorlokale i Thon Flex, Karl Johans gate 5. Den ene veggen har lys blå farge, ellers har veggene en dyp lilla farge med innslag av murstein. Hvite kontorpulter med svarte stoler. Et stort vindu gir mye lys i lokalet.
Karl Johans gate 5: Lokalet har kontorer i forskjellige størrelser, slik at du kan få det som passer deg best.
3 / 4
Bilde av møterom i Thon Flex, Karl Johans gate 5. To damer prater sammen i et lokale som har store glassvinduer, høye stoler og en lilla vegg med oransje maleri.
Karl Johans gate 5: Her finner du også et mindre møterom som passer til små møter eller som stillerom dersom man trenger litt ekstra arbeidsro.
4 / 4