Velkommen til Thon Flex i Karl Johans gate 16.

5 gode grunner til å leie hos Thon Flex

Kontorfellesskap-trenden er i vinden som aldri før, og Thon Eiendom har to lokasjoner i Oslo sentrum med fleksible kontorlokaler. Her er fem gode grunner til hvorfor bedriften din bør velge Thon Flex.

Evy Marie Flekstad Lavik, Flex-vert, lover at navnet «Flex» holder ord.

Flere mindre selskaper flytter nå inn i kontorfellesskapet i Karl Johans gate 16. Evy Marie Flekstad Lavik, Flex-verten for Thon Flex, lover at navnet «Flex» holder ord.

 –  Her slipper leietakerne å binde seg opp til kontrakt over flere år. Vi har kun tre måneders oppsigelsestid, noe som betyr trygghet og fleksibilitet for leietakerne og et konkurransefortrinn for oss. I tillegg kan vi friste med 0,- kroner i depositum, fleksible leieavtaler med kontorplasser for 1 – 25 personer, betjent resepsjon, sosiale soner og touch down-plasser, sier Flekstad Lavik.

Hvorfor bør du velge Thon Flex?

1. Du kan flytte rett inn

Det eneste du trenger å ta med deg er PC-en din. Logg deg på - så er du klar for arbeidsdagen. Du trenger ikke tenke på driftsutgifter som strøm, vedlikehold av printere, renhold og kaffe. Det er inkludert i leien. Nyt godt av kopirom, flere møterom, nytt og moderne AV-utstyr, minglesoner, stillerom, gratis kaffe og dagens aviser.

2. Enkelt og trygt

Thon Eiendom er en velkjent aktør i markedet, som tilbyr kvalitet, personlig service og trygghet til alle sine leietakere. Derfor er Thon Flex et trygt valg for bedrifter som ønsker et fleksibelt kontor. Det er lettvint og raskt å inngå en avtale, og kontraktene er enkle å forholde seg til. Det er opp til deg og din bedrift hvor lenge dere ønsker å leie, og leietiden kan forlenges etter behov. Oppsigelsestiden er dessuten kort.

3. Du kan velge om du vil være sosial eller trekke deg tilbake

I et kontorfellesskap får du en gyllen mulighet til å sosialisere med andre mennesker som jobber med det samme som deg – eller kanskje med noe helt annet. Av og til kjenner du kanskje likevel behovet for å trekke deg litt tilbake og få arbeidsro. I Thon Flex sine fleksible kontorlokaler er det lagt til rette for begge deler.

4. Enkelt å booke møterom og møtemat

– Booking av møterom og møtemat kan gjøres via «min side» på thonflex.no eller via Thon Flex-appen.

Møterommene er utstyrt med store skjermer og noen av dem også med audiovisuelt utstyr.

Det er kjøleskap og kjøkken med spiseplass i hver etasje, men om du har lyst til å få maten servert, kan man enkelt bestille lunsj eller møtemat.

5. God oppfølging

Er det mulighet for at bedriften vokser seg ut av kontorlokalet eller at dere får behov for et mer permanent kontorlokale? Da er Thon Eiendom behjelpelige med å finne helt egne lokaler med lengre leietid også.

– Thon Eiendom eier mange næringsbygg i Oslo. Dermed kan vi kan hjelpe deg hvis bedriften vokser. Det samme gjelder ved behov for større konferanserom eller møterom. Vi har i tillegg 16 hoteller i Oslo hvorav flere har konferansemuligheter.

Interessert i å leie en plass i kontorfellesskapet eller eget kontor? 

Thon Flex er et «plug & play» konsept hvor du leier møblert kontor eller en fleksibel arbeidsplass i landskap. Er du nysgjerrig og vil vite mer om mulighetene kan du melde din interesse på www.thonflex.no.

Flere touchdown-plasser hvor du kan gjøre arbeidsoppgaver, nyte en kaffe og dagens avis eller ta en prat med andre leietakere.

Hvem passer Thon Flex for?

  • Mindre selskaper som ønsker alle fasiliteter
  • Nyetablerte selskaper som ikke vet hvor stor kapasiteten vil bli fremover
  • Mindre selskaper som ønsker risikofri kontorleie med kort bindingstid
  • Prosjektgrupper som trenger plasser utenfor bedriften
  • Gründere
  • Personer eller firmaer som trenger møterom for en time eller dag
  • Tilreisende som skal i møter i Oslo, men trenger et sted å jobbe fra mellom møtene
  • Enkeltpersonforetak

Vil du vite mer om vårt kontorfellesskap? 

Les mer om Thon Flex her.

Det er 7 møterom i 2. etasje. Flere med flott utsyn gjennom store vinduer mot Karl Johans gate.
1 / 4
Thon Flex har kontorer i forskjellige størrelser, slik at du kan få det som passer deg best.
2 / 4
Et moderne miljø over fire etasjer som er tilpasset flere type brukere og bedrifter.
3 / 4
Thon Flex i Karl Johans gate 16 har betjent resepsjon og hyggelige sosiale soner.
4 / 4