Verdal AMFI Verdal Ca. 190 kvm butikklokale ved Jernbanestasjon

Lyst butikklokale med god synlighet mot både fellesarealer og Jernbanegata. Lokalet innholder kassepunkt, prøverom og et mindre lagerlokale. I tillegg disponeres et 30 kvm kontorlokale. Adkomst via interntrapp. Butikklokalet er godt egnet som klesbutikk eller liknende. AMFI Verdal ligger midt i Verdal Sentrum, med buss- og jernbanestasjon og taxi som nærmeste nabo. I 2023 hadde kjøpesenteret i 933 000 besøkere, en økning fra 2022. I samme periode økte samlet omsetning med 5,1%. Senteret er kjent for å ha en trivelig og intim atmosfære med svært serviceinnstilte og hyggelige medarbeidere. Vil du bli en del av gjengen? Ta kontakt for en uforpliktet visning. 

Kontakt oss

Fakta

  • Etasje 1
  • Adresse Jernbanegata 11
  • Balkong/Terrasse Nei
  • Garasje Nei
  • Heis Nei

Lyst butikklokale med god synlighet mot både fellesarealer og Jernbanegata. Lokalet innholder kassepunkt, prøverom og et mindre lagerlokale. I tillegg disponeres et 30 kvm kontorlokale. Adkomst via interntrapp. Butikklokalet er godt egnet som klesbutikk eller liknende.

AMFI Verdal ligger midt i Verdal Sentrum, med buss- og jernbanestasjon og taxi som nærmeste nabo.

I 2023 hadde kjøpesenteret i 933 000 besøkere, en økning fra 2022. I samme periode økte samlet omsetning med 5,1%.

Senteret er kjent for å ha en trivelig og intim atmosfære med svært serviceinnstilte og hyggelige medarbeidere. Vil du bli en del av gjengen?

Ta kontakt for en uforpliktet visning. 

Mer informasjon og kart

  • Bredbåndstilknytning